FutbolSon DurumSon Dakika

VİDEO- Orhan Erdemir ile kadın hakem Elif Karaarslan cinsel ilişki davası!

TFF Tahkim Kurulu, cinsel ilişki görüntüleri nedeniyle Süper Lig eski hakemi ve gözlemci Orhan Erdemir (61). ile kadın hakem Elif Karaarslan’ın (24) lisanslarını iptal etti.

Amatör Futbol Disiplin Kurulu (AFDK) İstanbul İl Hakemi Elif Karaarslan’a talimatlara aykırı hareketi nedeniyle Merkez Hakem Kurulu Talimatı madde 40/1 ve madde 40/2 uyarınca 90 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.


Karaarslan, kendisine verilen cezayı Tahkim Kurulu’na taşıdı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)Tahkim Kurulu, genç hakemin başvurusunu değerlendirdi ve nihai kararını verdi.


Tahkim Kurulu, İstanbul İl Hakemi Elif Karaarslan’ın Merkez Hakem Kurulu Talimatı’nın 40/1 ve 40/2. maddeleri uyarınca 90 gün hak mahrumiyeti cezası ile cezalandırılmasına dair kararda sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile kararın onanmasına karar verdi. Tahkim Kurulu’nun kararı oy birliğiyle alındı.

Elif Karaarslan kimdir?

9 Temmuz 2000 tarihinde İstanbul'un Kadıköy ilçesinde dünyaya gelen Elif Karaarslan, alt liglerde hakemlik yapıyor. 24 yaşındaki genç hakem, yönettiği maçların yanı sıra sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekiyor.

 

VİDEO TAM EKRAN YAPINIZ