Genel

A ferin forte nedir ve ne işe yarar? Koronavirüse faydalı mı? Nasıl kullanılır?

A ferin forte merak konusu olmaya devam ediyor. A ferin forte nedir, ne işe yarar, fiyatı nedir ve yorumları gibi aramalar artmaya başladı. İşte detaylar...

Son günlerde A ferin forte konusu en çok merak edilenler arasına girmeye başladı. Vatandaşlar, A ferin forte ne olduğuna dair araştırmaları sıklaştırdı.  Peki A ferin forte nedir, ne işe yarar ve fiyatı ne kadar? İşte merak edilen tüm detaylar…

A ferin forte nedir ne işe yarar?
Her film kaplı tablet 650 mg parasetamol, 4 mg klorfeniramin maleat içerir. A-FERİN FORTE öksürük ve soğuk algınlığı preparatları grubuna dahildir. A ferin forte ne işe yarar nasıl kullanılır?


A ferin forte uyku yapar mı?

Araç ve makine kullanma üzerine herhangi bir etki göstermesi beklenmez. Ancak parasetamol bazı hastalarda baş dönmesi veya uyku hali yapabilir. A-FERİN FORTE kullanırken, uyanık kalmanızı gerektiren işler yaparken dikkatli olmalısınız.

A ferin forte tablet günde kaç kere kullanılır?

Gereğinde 4 saat ara ile 1 tablet uygulanabilir. Günde 6 tabletten fazla kullanılmamalıdır.

A ferin forte hangi hastalıklara iyi gelir?

A ferin forte öksürük ve soğuk algınlığı preparatları grubuna dahildir. A ferin forte sarı film kaplı, oblong, bikonveks, çift kenarlı, bir yüzünde “A-ferin” yazılı, diğer yüzü çentikli tablettir. durumlarda kullanılır.

A ferin forte kimler kullanamaz?

Hafif ve orta şiddette karaciğer ve böbrek fonksiyon bozukluğu olan hastalarda dikkatle kullanılmalıdır. Eğer A ferin forte 'nin etkisinin çok güçlü veya zayıf olduğuna dair bir izleniminiz var ise doktorunuz veya eczacınız ile konuşunuz. zararı alkolik karaciğer hastalarında daha yüksektir.

A ferin forte ne zaman kullanılmalı?

Grip ve soğuk algınlığına bağlı burun akıntısı, aksırma, burun ve boğazda kaşıntı, baş ağrısı, adale ağrısı, boğaz ağrısı, vücut kırıklığı, ateş, nezle, gözlerde sulanma ve kaşıntı gibi durumlarda kullanılır.