Adana DemirsporSüper LigTransfer

Adana Demirspor Yeni Sezon Öncesi 8. Transferini Açıkladı

Yeni sezonda hem Avrupa'da hem de Süper Lig'de mücadele edecek olan Adana Demirspor Amir Feratovic'le 3+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Yeni sezonda 3 kulvarda mücadele edecek olan Mavi - Şimşekler taımın eksik noktalarına takviye yapmaya devam ediyor. Adana Demirspor son olarak kadrosuna Amir Feratovic'i kattı.


3 yıllık sözleşme imzalandı 
Adana Demirspor tarafından yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Amir Feratovic ile 3+1 yıllık resmi sözleşme imzalamıştır. Hoş Geldin Feratovic." ifadeleri yer aldı.


Roma altyapısında forma giydi 
Amir Feratovic kariyerine NK Bravo'nun altyapısında başladı. 21 yaşındaki stoper, sonrasında Roma altyapısında forma giydi. Feratovic, 2022'de Portekiz ekibi Estrela'yı transfer olurken geride bıraktığımız sezonu Benfica B'de kiralık olarak geçirdi.


Mavi Şimşekler'den 8. imza
Adana Demirspor transfer döneminde şu ana kadar Andreaw Gravillon, Dorukhan Toköz, Nani, Tayfun Aydoğan, Cherif Ndiaye ve Jovan Manev'i kadrosuna katarken Henry Onyekuru'nun bonservisini aldı. Son olarak Mavi - Şimşekler kadrosuna Amir Feratovic ile güçlendirdi.

3. ön eleme turunda rakip; Osijek
UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. tur mücadelesinde Cluj'u saf dışı bırakan Yukatel Adana Demirspor, 3. ön eleme turunda Hırvatistan'ın Osijek takımıyla mücadele edecek.