Süper LigFutbolSon Durum

Balotelli geri dönüyor! Anlaşma tamam

Son olarak Adana Demirspor forması giyen İtalyan golcü Mario Balotelli, yeni takımıyla anlaşmaya çok yaklaştı. İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Genoa forvet arayışında Balotelli ile görüşmelerini sürdürüyor.

Süper Lig ekibi Adana Demirspor'dan ayrıldıktan sonra hiçbir kulüple anlaşma sağlayamayan Mario Balotelli, bonservisi elinde olan oyuncular listesinde yer alıyor. Yıldız oyuncu yıllar sonra İtalya Ligi'ne tekrardan dönüş yapacak. İşte detaylar…

Görüşme yapıyor

İtalyan basınından Sport Mediaset'te yer alan habere göre, Genoa'nın Balotelli ile yaptığı görüşmelerin olumlu devam ettiği ve anlaşmanın yakın olduğu belirtildi.

İmzaya yakın

Mario Balotelli için yapılan görüşmelerde pürüz yaşanmaması halinde 34 yaşındaki futbolcunun Genoa'ya sezon sonuna kadar imza atacağı kaydedildi.

İtalya'ya geri dönüyor

2021 yılında İtalyan ekibi Monza'dan ayrıldıktan sonra Adana Demirspor'a transfer olan Mario Balotelli, Adana ekibinden ayrılıp Sion'a transfer olmuştu. Geçen sene tekrardan Adana Demirspor'a dönen İtalyan oyuncu sözleşmesi sona erince yeni imza atmadı ve ülkesine geri döndü. Genoa'ya imza atması halinde ise 2021 yılından sonra tekrardan İtalya'ya dönmüş olacak.

7 gol 1 asist

Adana Demirspor'da geçen sezon 16 maçta sahaya çıkan Balotelli, 7 gol attı ve 1 asist yaptı.