Genel

Banu Karagöz kimdir, ne iş yapar? Oyuncu mu ve sevgilisi kim? Swinger...

Son günlerde en çok merak edilenler arasına giren Banu Karagöz kimdir, ne iş yapar? Oyuncu mu ve sevgilisi kim? 25 yaşındaki oyuncu B.K kim? Oyuncu Banu K kim ve detaylar...

25 yaşındaki oyuncu, sevgilisinin eş değiştirmeli cinsel birliktelik (swinger) teklifini kabul etmediği için bayılana kadar dayak yediğini ve sevgilisinin cinsel istismarına maruz kaldığını iddia etti. İddiaların odağındaki sevgili, iftiraya maruz kaldığını ve maddi şantaja maruz kaldığını ileri sürdü. (T24)

Swinger olayı Banu Karagör ile alakalı mı?

Banu Karagöz olayı hakkında henüz bilgi bulunmamaktadır. Oyuncu hakkında çıkan iddialar henüz gerçek değildir. Banu Karagöz, konu hakkında henüz açıklama yapmadı.

Neler yaşandı?

İddiaya göre olay; 24 Eylül günü, B.K., sevgilisi U.A., arkadaşları A.O. ve D.K.’nın bulunduğu İstanbul Yeniköy’deki bir evde meydana geldi. Sabah’tan Dilek Yaman Demir’in haberine göre; gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendi. İddiaya konu olan garip olaylar ise bundan sonra başladı. Genç oyuncu sevgilisiyle dans ederken, sevgilisi U.A. arkadaşları D.K. ile cinsel beraberlik yaşamaya başladı ve U.A. sevgilisini B.K.’nın da A.O ile cinsel beraberlik yaşamasını istedi. 

SEVGİLİSİNİN TEKLİFİNİ KABUL ETMEYİNCE DAYAK YEDİĞİ İDDİASI 

Genç oyuncu sevgilisinin bu teklifini kabul etmezken iddiaya göre sevgilisi U.A. tarafınca yatak odasına götürülüp darbedildi. Dayak sonrası genç oyuncunun kendisinden geçtiği ve bilincini kaybettiği ileri sürüldü. İddiaya göre; kendine geldiği zaman çıplak olan genç oyuncu, sevgilisinin cinsel saldırısına maruz kaldı ve aynı zamanda dayak yerken yeniden baygınlık geçirdi. Kendine geldiğinde ise yeniden sevgilisi U.A.’nın fiziksel ve cinsel saldırısına maruz kaldığı öne sürüldü.

Banu Karagöz kimdir? Sevgilisi var mı, evli mi? Sevgilisi kimdir? 25 yaşındaki oyuncu b.k kimdir

Banu Karagöz, oyunculuk kariyerine genç yaşta adım atmış ve kısa sürede büyük bir çıkış yakalamıştır. Birçok televizyon dizisinde ve sinema filminde rol almıştır. Neox Medya'nın edindiği bilgilere göre; En son "Kasaba Doktoru" adlı dizide "Berna" karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkmıştır. Bu rolüyle büyük beğeni toplamış ve performansıyla tam not almıştır.

Kişisel Hayatı

Banu Karagöz'ün özel hayatı hakkında çok fazla bilgi bulunmamaktadır. Genç oyuncu, özel hayatını gizli tutmayı tercih ediyor ve medya önünde çok fazla görüntülenmiyor.  Neox Medya'nın edindiği bilgilere göre, Bu nedenle, Banu Karagöz'ün şu an için bir sevgilisi olup olmadığı veya evli olup olmadığı konusunda kesin bir bilgiye ulaşılamamıştır.