BeşiktaşTransferSüper Lig

Beşiktaş, Meschak Elia'yı Transfer Etmek İçin Teklif Yaptı! Bonservis...

Hücum bölgesine transfer yapmak isteyen Beşiktaş, gündemine Young Boys forması giyen Kongolu forvet Meschak Elia'yı aldı. İşte sunulan teklif ve detaylar...

Teknik Direktör Şenol Güneş'in isteği ile transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş, hücum bölgesine takviye yapmak için gözünü  Young Boys forması giyen Kongolu forvet Meschak Elia'ya çevirdi. Kartal'ın sunduğu teklif belli oldu. Detaylar...

Beşiktaş'ın teklifi ortaya çıktı

Fabrizio Romano'nun haberine göre, Beşiktaş, Kongolu forvet Meschak Elia için Young Boys'a 5 milyon euro teklif etti. Görüşmeler sürüyor.

Elia'nın bir önceki sezon İsviçre'deki istatistikleri

Young Boys ile geçen sezon 31 karşılaşmada forma giyen Elia, 7 gol atarken 3 asist yapma başarısı elde etti. 

38 gol 38 asist

Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Young Boys’un 25 yaşındaki Kongolu santrforu Meschack Elia, kariyerinde 171 maçta görev aldı. Kongolu oyuncu bu maçlarda 38 gol atarken 32 asist asist yapma başarısı elde etti.

Tadic olmadı gözler Elia'ya çevrildi

Ajax'tan ayrılarak bonservisini eline alan Dusan Tadic'i transfer etmek isteyen Beşiktaş, yıldız oyuncuyu Fenerbahçe'ye kaptırdı. Kartal, hücum bölgesi için transfer görüşmeleri yaparken gündeme son olarak ise Elia geldi. Siyah-Beyazlıların 25 yaşındaki oyuncuyu bonservisi ile almak istediği ortaya çıktı.

Şenol Güneş hücuma katkı istedi

Gelecek sezonun çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, hücum bölgesine transfer istediği ortaya çıktı. Tecrübeli teknik adam önceliği forvete verilmesini istediği ifade edildi.