BeşiktaşSüper LigTransfer

Beşiktaş, Daniel Amartey Transferini Resmen Duyurdu!

Beşiktaş, Daniel Amartey transferini resmen duyurdu. Siyah-Beyazlılar, Amartey'den önce Jean Onana ile transfer görüşmelerinin başladığını da bildirmişti.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kadroya yapılacak takviyeler için harekete geçen yönetim, anlaşma sağlayarak İstanbul'a getirdiği futbolcuları sırayla açıklamaya başladı.

Amartey, Beşiktaş'ta!

Beşiktaş, Premier Lig'de küme düşen Leicester City'den ayrılan Daniel Amartey ile anlaşma sağladı. Geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelen futbolcu resmen açıklandı.

"Beşiktaşımız'a hoş geldin Daniel Amartey"

Siyah-Beyazlılar'ın yeni transferi, "Beşiktaşımız'a hoş geldin Daniel Amartey" ifadeleri ile taraftara duyuruldu.

Amartey'in performansı

28 yaşındaki stoper geçtiğimiz sezon Leicester City formasıyla 24 resmi müsabakaya çıktı. Skor katkısı üretemeyen futbolcu, 1 mücadelede sarı kart gördü.

Onana KAP'a bildirildi

Öte yandan Beşiktaş, Amartey trasnferini duyururken, Jean Onana ile görüşmelerin başladığını da Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Yapılan açıklamada "Profesyonel futbolcu Jean Emile Junior ONANA ONANA'nın transferi konusunda, Futbolcu ve Kulübü RC LENS ile görüşmelere başlanmıştır" denildi.