BeşiktaşSüper LigTransfer

Beşiktaş'ı milli yıldızı getiriyor! Orkun Kökçü...

Benfica'da forma giyen ve Portekiz ekibindeki geleceği belirsizliğini koruyan Orkun Kökçü hakkında babası Halis Kökçü'nün yaptığı itiraf Beşiktaş taraftarını heyecanlandırdı. Beşiktaş'ın temasta olduğu milli yıldız Orkun Kökçü için babası Halis Kökçü, ''Türkiye’ye dönüş olursa sadece Beşiktaş'' dedi.

Benfica'da kadro dışı bırakıldığı dönemden bu yana A Milli Takım'ın yıldız isimlerinden Orkun Kökçü'nün peşinde olan Beşiktaş'ta yeni gelişmeler yaşanıyor.

Sezonun son bölümüne doğru tekrar formasına kavuşan Orkun Kökçü hakkında babası Halis Kökçü özellikle Beşiktaş'a transfer ihtimali hakkında oldukça dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Benfica'daki geleceği belirsizliğini koruyan ve Liverpool'un da transfer listesinde olan oğlu Orkun Kökçü için Halis Kökçü, ''Türkiye'de oynamayı şu anda düşünmüyor. Ancak şartlar ne getirir o da bilinmez. Ancak Türkiye'ye dönüş olursa sadece Beşiktaş'' dedi.

Bu açıklamanın ardından Beşiktaş taraftarının da Orkun Kökçü aşkı yeniden alevlenmiş oldu. Bu sezon Benfica formasıyla 43 maçta forma giyen Orkun Kökçü 7 gol ve 11 asist üretti.