BeşiktaşSüper LigFutbol

Beşiktaş'ta üç isim yolcu: Giovanni van Bronckhorst'un kararı...

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, şu ana kadar üç ismi kadrosuna kattı. Siyah-Beyazlılarda sırada üç ayrılığın planlandığı ifade edildi.

Yeni sezon hazırlıklarını Slovenya'da sürdüren Beşiktaş, Hollandalı teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst'tan rapor bekliyor. van Bronckhorst'un vereceği karar neticesinde üç isimle yollar ayrılacak.

3 ismin bileti kesildi

Milliyet'te yer alan haberde Beşiktaş'ta, Omar Colley, Daniel Amartey ve Vincent Aboubakar'ın biletini kesildiği ifade edildi.

Siyah-Beyazlılar Arthur Masuaku ile de yollarını ayırmak istediği ve Kongolu futbolcuya transferi için kolaylık sağlanacağı haberde belirtildi.

van Bronckhorst'un raporu bekleniyor

Beşiktaşlı yöneticilerin, belirlenen isimlerle yollarını ayırmak için teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un son raporunu beklediği kaydedildi.

3 ayrılık yaşandı

Beşiktaş'ta yeni sezon öncesi şu ana dek 3 isimle yollar ayrıldı. Siyah-Beyazlılarda Umut Meraş, Süper Lig'in yeni ekiplerinden Eyüpspor'a, Valentin Rosier ise İspanyol ekibi Leganes'e transfer oldu. Sezon sonu itibarıyla sözleşmesi sona eren Cenk Tosun ise Fenerbahçe'nin yolunu tuttu.