Futbol

Bucaspor - Yeni Van Spor FK Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda?

TFF 2. Lig' in de yeni sezon heyecanı başladı. Yarın Bucaspor - Yeni Van Spor FK ilk hafta maçında karşı karşıya geliyor. Maçın kanalı, canlı yayın ve maç linki gibi detaylar haberde.

TFF 2. Lig' in de 2023/24 sezonu heyecanı başladı. İlk haftada oynanacak olan Bucaspor - Yeni Van Spor FK  maçı taraftarlar tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Zorlu karşılaşmanın kanalı merak edilirken maç linki gibi aramalarda sürüyor. Bucaspor - Yeni Van Spor FK maçına dair detaylar...

 

Bucaspor - Yeni Van Spor FK maçı ne zaman ?
TFF 2. Lig ilk hafta mücadelesinde Bucaspor - Yeni Van Spor FK maçı 27 Ağustos Pazar günü oynanacak.

 

Bucaspor - Yeni Van Spor FK maçı saat kaçta?
Bucaspor - Yeni Van Spor FK mücadelesi 27 Ağustos Pazar günü saat 20.00' de oynanacak.

 

Maçın hakemi belli oldu
Bucaspor - Yeni Van Spor FK  arasında oynanacak karşılaşmayı Oğuzhan Uğurlu yönetecek. Uğurlu'nun yardımcılıklarını Sefa Özcanve Emre Akkaya yaparken mücadelenin dördüncü hakemi ise Melih Aldemir oldu.

 

Bucaspor - Yeni Van Spor FK maçı hangi kanalda ?
Bucaspor - Yeni Van Spor FK arasında oynanacak olan mücadele Fuchs Sports' tan  canlı yayınlanacak. Fuchs Sports izleyebilmek için arama motoruna Fuchssports.com yazarak istediğiniz maçı seyredebilirsiniz. Aynı zamanda Google Play ile App Store'da "Fuchs Sports" uygulamasını indirerek de maçları izleyebilirsiniz.


Fuchs Sports aylık ne kadar?
TFF 2'nci Lig maçlarını şifresiz yayınlayan Fuchs Sports, bu hafta itibarıyla maçları şifreli yayın yaptı.  Fuchs Sports, Yıllık abonelikte aylık 29 TL, aylık üyelikte ise 49 TL ücret belirlendi.