Futbol

CANLI| 24 Erzincanspor- İnegölspor( Maç Linki )

TFF 2. Lig' in de yeni sezon heyecanı başladı. Bugün 24 Erzincanspor ilk hafta mücadelesinde İnegölspor ile karşı karşıya geliyor. Maçın kanalı, canlı yayın ve maç linki gibi detaylar haberde.

TFF 2. Lig' in de 2023/24 sezonu heyecanı başladı. İlk haftada oynanacak olan 24 Erzincanspor- İnegölspor   maçı taraftarlar tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Zorlu karşılaşmanın kanalı merak edilirken maç linki gibi aramalarda sürüyor. 24 Erzincanspor- İnegölspor maçına dair detaylar...

 

24 Erzincanspor- İnegölspor maçı ne zaman ?
TFF 2. Lig ilk hafta mücadelesinde 24 Erzincanspor- İnegölspor maçı 27 Ağustos Pazar günü oynanacak.

 

24 Erzincanspor- İnegölspor maçı saat kaçta?
24 Erzincanspor- İnegölspor  mücadelesi 27 Ağustos Pazar günü saat 20.00' de oynanacak.

 

Maçın hakemi belli oldu
24 Erzincanspor- İnegölspor arasında oynanacak karşılaşmayı Hakan Ülker yönetecek. Ülker' in   yardımcılıklarını Kürşathan Akın ve Oğuz Akyüz yaparken mücadelenin dördüncü hakemi ise Aykut Sergin oldu.

 

24 Erzincanspor- İnegölspor maçı hangi kanalda ?
24 Erzincanspor- İnegölspor arasında oynanacak olan mücadele Fuchs Sports' tan  canlı yayınlanacak. Fuchs Sports izleyebilmek için arama motoruna Fuchssports.com yazarak istediğiniz maçı seyredebilirsiniz. Aynı zamanda Google Play ile App Store'da "Fuchs Sports" uygulamasını indirerek de maçları izleyebilirsiniz.


Fuchs Sports aylık ne kadar?
TFF 2'nci Lig maçlarını şifresiz yayınlayan Fuchs Sports, bu hafta itibarıyla maçları şifreli yayın yaptı.  Fuchs Sports, Yıllık abonelikte aylık 29 TL, aylık üyelikte ise 49 TL ücret belirlendi.