Futbol

CANLI| Arnavutköy Belediye Gençlik Ve Spor - Iğdır FK ( Maç Linki )

TFF 2. Lig' in de yeni sezon heyecanı başladı. Bugün Arnavutköy Belediye Gençlik Ve Spor ilk hafta mücadelesinde Iğdır FK ile karşı karşıya geliyor. Maçın kanalı, canlı yayın ve maç linki gibi detaylar haberde.

TFF 2. Lig' in de 2023/24 sezonu heyecanı başladı. İlk haftada oynanacak olan Arnavutköy Belediye Gençlik Ve Spor - Iğdır FK  maçı taraftarlar tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Zorlu karşılaşmanın kanalı merak edilirken maç linki gibi aramalarda sürüyor. Arnavutköy Belediye Gençlik Ve Spor - Iğdır FK maçına dair detaylar...

 

Arnavutköy Belediye Gençlik Ve Spor - Iğdır FK maçı ne zaman ?
TFF 2. Lig ilk hafta mücadelesinde Arnavutköy Belediye Gençlik Ve Spor - Iğdır FK  maçı 27 Ağustos Pazar günü oynanacak.

 

Arnavutköy Belediye Gençlik Ve Spor - Iğdır FK maçı saat kaçta?
Arnavutköy Belediye Gençlik Ve Spor - Iğdır FK mücadelesi 27 Ağustos Pazar günü saat 17.00' de oynanacak.

 

Maçın hakemi belli oldu
Arnavutköy Belediye Gençlik Ve Spor - Iğdır FK arasında oynanacak karşılaşmayı Mustafa Hakan Belder yönetecek. Belder'in  yardımcılıklarını Serdar Osman Akarsu ve Hakan Erkan yaparken mücadelenin dördüncü hakemi ise Levent Gümüşdere oldu.

 

Arnavutköy Belediye Gençlik Ve Spor - Iğdır FK maçı hangi kanalda ?
Arnavutköy Belediye Gençlik Ve Spor - Iğdır FK arasında oynanacak olan mücadele Fuchs Sports' tan  canlı yayınlanacak. Fuchs Sports izleyebilmek için arama motoruna Fuchssports.com yazarak istediğiniz maçı seyredebilirsiniz. Aynı zamanda Google Play ile App Store'da "Fuchs Sports" uygulamasını indirerek de maçları izleyebilirsiniz.


Fuchs Sports aylık ne kadar?
TFF 2'nci Lig maçlarını şifresiz yayınlayan Fuchs Sports, bu hafta itibarıyla maçları şifreli yayın yaptı.  Fuchs Sports, Yıllık abonelikte aylık 29 TL, aylık üyelikte ise 49 TL ücret belirlendi.