FutbolSon DurumSon Dakika

CANLI| Benfica- Rio Ave maçını canlı izle (Maç linki)

Portekiz Süper Ligi kapsamında Benfica bugün kendi evinde Rio Ave ile karşılaşacak. Zorlu maçın kanalı, canlı yayını ve linki gibi aranan detayları haberde.

Benfica-Rio Ave maçı için geri sayım sürüyor. Şampiyonlar Ligi'nde sahasında Feyenoord karşısında aldığı 3-1'lik mağlubiyet sonrası lige odaklanan Benfica, 9. hafta maçında iç sahada Rio Ave'yi konuk edecek. Geride kalan 8 haftada 1 maçı yoğun sis nedeniyle ertelenen Benfica, çıktığı 7 maçta 16 puan topladı ve 4. sırada yer aldı. Konuk ekip Rio Ave ise bu sezon oynadığı 8 maçta sadece 8 puan toplayabildi ve 12. sırada yer aldı. Peki Benfica-Rio Ave maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

BENFİCA-RİO AVE MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Benfica-Rio Ave maçı 27 Ekim Pazar saat 21:00'de başlayacak. Estadio da Luz'da oynanacak olan mücadele S Sport Plus ekranından yayınlanacak.

KEREM AKTÜRKOĞLU VE ORKUN KÖKÇÜ FORMA GİYECEK Mİ?

Benfica'nın Rio Ave ile oynayacağı maça Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'nün ilk 11'de başlaması bekleniyor.

MUHTEMEL 11'LER

Benfica: Trubin; Alexander Bah, Tomás Araújo, Otamendi, Álvaro Carreras, Aursnes, Florentino, Orkun Kökçü, Di María, Pavlidis Kerem Aktürkoğlu

Rio Ave: Jhonatan, Patrick William, Aderllan Santos, Panzo, João Tomé, Amine, João Novais, Omar Richards, Kiko Bondoso, Clayton, Tiago Morais