Galatasaray

Galatasaray- Zalgiris Maçını Canlı izle (Maç Linki) Şifresiz

Şampiyonlar Ligi ön elemede ikinci maçına çıkacak olan temcilcimiz Galatasaray, kendi sahasında Zalgiris Vilnius ile karşılaşıyor. Maç Linki ve canlı yayın gibi detaylar haberde.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Galatasaray, Zalgiris'i konuk edecek. Zorlu karşılaşmanın ne zaman ve hangi kanalda gibi aramalar sürüyor. İşte karşılaşmanın muhtemel ilk 11'leri ve detaylar...

 

Galatasaray - Zalgiris Vilnius maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Galatasaray - Zalgiris Vilnius maçı 2 Ağustos Çarşamba günü saat 21:30'da oyanancak. Müsabaka Spor Smart ekranlarından canlı yayınlanacak.

 

Maçın hakemi belli oldu

Galatasaray - Zalgiris maçını Fransa Futbol Federasyonu'ndan Willy Delajod yönetecek. Delajod'un yardımcılıklarını Erwan Finjean ile Cyril Mugnier yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Thomas Leonard olacak.

Muhtemel ilk 11'ler

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Berkan, Oliveira, Zaniolo, Mertens, Kerem, Halil

Zalgiris: Gertmonas, Pavelic, Hnid, Vucur, Bobepsu, Kendysh, Gorobsov, Buff, Golubickas, Fofana, Oyewusi

 

28. randevu

 

Galatasaray, Avrupa'nın 1 numaralı kupası elemelerinde 27 kez mücadele etti. Sarı-kırmızılı ekip 1993-1994 sezonundan beri katıldığı Şampiyonlar Ligi'nin 26 kez çıktığı eleme maçlarında 17 galibiyet, 7 beraberlik ve 3 yenilgi yaşadı. Bu karşılaşmalarda 63 gol atan Galatasaray, kalesinde 31 gol gördü. Tarihinde 7'si doğrudan olmak üzere 16 kez Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele eden Galatasaray, 9 kez ön elemeyi geçme başarısı gösterdi.

 

MAÇ LİNKLERİ

M

 

Linkler kapanması halinde! sonlarda yazan 202 sayısını 203, 644'ü 645, 6'ı 7 yapın. Anında güncellecektir. Sitemizi mobil ana sayfanıza ekleyin maç saatinde bu haber içinde de canlı yayın olacak.