FutbolSon DurumSon Dakika

CANLI| Inter- Juventus maçını canlı izle (Şifresiz Maç Linki)

İtalya Serie A'da heyecan devam ediyor. Inter - Juventus karşı karşıya gelecek. Zorlu maçın kanalı, canlı yayını ve maç linki gibi detaylar haberde.

İnter, bugün (27 Ekim) saat 20.00’de Juventus’u konuk ediyor. Maç, S Sport’tan canlı yayınlanacak. İki takım da galibiyet hedefliyor.

İnter ve Juventus, bugün İtalya Serie A’nın dokuzuncu haftasında karşılaşacak. Karşılaşma TSİ 20.00’de başlayacak ve S Sport kanalından canlı yayınlanacak.

İnter, bu sezon Serie A’da oynadığı sekiz maçta topladığı 17 puanla zirve takibini sürdürüyor. Hücum hattında etkili bir performans sergileyen takım, rakip fileleri 17 kez havalandırarak ligin en golcü takımı konumunda.

 Marcus Thuram, bu sezon İnter adına yedi gol atarken, üç asistle katkı sağladı. Hakan Çalhanoğlu, sakatlığı nedeniyle Şampiyonlar Ligi’nde Young Boys karşısında kadroda yer almazken, Juventus maçında sahada olması beklenmiyor.

Juventus ise sekiz maçta dört galibiyet ve dört beraberlikle yenilgi yüzü görmedi. Topladığı 16 puanla üçüncü sırada yer alan siyah-beyazlı ekip, güçlü savunma hattıyla dikkat çekiyor. 

Juventus, ligde oynadığı maçlarda sadece bir gol yedi. Takımda genç oyuncu Kenan Yıldız, bu sezon 11 karşılaşmada forma giydi ve bir gol, iki asistlik katkı yaptı.

MAÇ LİNKLERİ

https://betpublictv18.com/ 

https://netspor146.link/ 

NEOX MEDYA'DA ÇIKAN REKLAMLARA BİE DEFA TIKLAYARAK BİZE DESTEK OLUR MUSUNUZ?

https://www.papazsports407.pro/#bein-1-canli-izle 

NEOX MEDYA'DA ÇIKAN REKLAMLARA BİE DEFA TIKLAYARAK BİZE DESTEK OLUR MUSUNUZ?

https://justsporthd21.xyz/ 

https://inagamingtv276.com/ 

NEOX MEDYA'DA ÇIKAN REKLAMLARA BİR  DEFA TIKLAYARAK BİZE DESTEK OLUR MUSUNUZ?

https://www.selcuksportshd1422.xyz/