Futbol

CANLI| İskenderunspor- 68 Aksaray Belediyespor ( Maç Linki )

TFF 2. Lig' in de yeni sezon heyecanı başladı. Bugün İskenderunspor ilk hafta mücadelesinde 68 Aksaray Belediyespor ile karşı karşıya geliyor. Maçın kanalı, canlı yayın ve maç linki gibi detaylar haberde.

TFF 2. Lig' in de 2023/24 sezonu heyecanı başladı. İlk haftada oynanacak olan İskenderunspor- 68 Aksaray Belediyespor maçı taraftarlar tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Zorlu karşılaşmanın kanalı merak edilirken maç linki gibi aramalarda sürüyor. İskenderunspor- 68 Aksaray Belediyespor maçına dair detaylar...

 

İskenderunspor- 68 Aksaray Belediyespor maçı ne zaman ?
TFF 2. Lig ilk hafta mücadelesinde İskenderunspor- 68 Aksaray Belediyespor maçı 27 Ağustos Pazar günü oynanacak.

 

İskenderunspor- 68 Aksaray Belediyespor maçı saat kaçta?
İskenderunspor- 68 Aksaray Belediyespor mücadelesi 27 Ağustos Pazar günü saat 17.00' de oynanacak.

 

Maçın hakemi belli oldu
İskenderunspor- 68 Aksaray Belediyespor arasında oynanacak karşılaşmayı Bayam Başkan yönetecek. Başkan'ın yardımcılıklarını Sedat Etik ve Selim Şenöz yaparken mücadelenin dördüncü hakemi ise Levent Buğra Vartemel oldu.

 

İskenderunspor- 68 Aksaray Belediyespor maçı hangi kanalda ?
İskenderunspor- 68 Aksaray Belediyespor arasında oynanacak olan mücadele Fuchs Sports' tan  canlı yayınlanacak. Fuchs Sports izleyebilmek için arama motoruna Fuchssports.com yazarak istediğiniz maçı seyredebilirsiniz. Aynı zamanda Google Play ile App Store'da "Fuchs Sports" uygulamasını indirerek de maçları izleyebilirsiniz.


Fuchs Sports aylık ne kadar?
TFF 2'nci Lig maçlarını şifresiz yayınlayan Fuchs Sports, bu hafta itibarıyla maçları şifreli yayın yaptı.  Fuchs Sports, Yıllık abonelikte aylık 29 TL, aylık üyelikte ise 49 TL ücret belirlendi.