GalatasaraySon Dakika

CANLI| Galatasaray'ın yıldızı Icardi, Türkiye'ye Geldi! İşte Canlı Yayın

Süper Lig ekibi Galatasaray'ın PSG'den bonservisini aldığı dünya yıldızı Mauro Icardi, yeni sözleşme için İstanbul'a geldi. Binlerce taraftar karşıladı. İşte o anlar...

Süper Lig'de son şampiyon Galatasaray, yıldız golcüsü Mauro Icardi'ye yeniden kavuştu. Yıldız oyuncu İstanbul'a geldi.  İşte canlı yayın ve o anlar…

 

Cimbom'dan Icardi için KAP açıklaması

 

Galatasaray, taraftarın büyük bir heyecanla beklediği Mauro Icardi için resmi açıklamayı yaptı. Sarı-kırmızılı takım, Arjantinli golcünün transferi için PSG ile görüşmelere başlandığını KAP'A bildirdi.

İşte Galatasaray'ın açıklaması:

 

"Profesyonel futbolcu Mauro Emanuel Icardi Rivero'nun transferi konusunda futbolcu ve kulübü SAS Paris Saint-Germain Football ile resmi görüşmelere başlanmıştır."

Mauro Icardi, İstanbul'a geliyor

 

Mauro Icardi, ailesi ile birlikte bu gece 00.00 sularında İstanbul'a gelecek. Arjantinli golcü, pazar günü diğer yeni transferle birlikte Rams Park'ta imza törenine katılacak. Golcü yıldız, Galatasaray'a 3 yıllık imza atacak.

 

 

Suudi Arabistan'dan gelen astronomik teklifi reddetti!

 

Kariyerini Türkiye'de sürdürmeye sıcak bakan Mauro Icardi için transferde dengeleri bozacak teklif Al Taawon'dan gelmişti. Suudi Arabistan ekibi Mauro Icardi'ye senelik 25 milyon Euro kazanacağı bir sözleşme teklifinde bulundu. Bu teklif sonrası tecrübeli golcünün ayrılığına kesin gözüyle bakılsa da Icardi ters köşe yaptı ve çıkış yakaladığı, kendisini ait hissettiği Aslan'ın teklifini kabul etti.

 

İşte Icardi'nin maliyeti

 

Galatasaray'la 3 yıllığına anlaşmaya varan Mauro Icardi'nin sözleşme detayları da belli oldu. Arjantinli yıldızın 3 yıl için kulübe maliyeti 26 milyon Euro. Paris Saint Germain'e bonservis bedeli olarak 10 milyon Euro ödenecek. Tecrübeli golcünün yıllık ücreti ise 5.3 milyon Euro. Sponsorlar bu transfer için de devrede. Ekstra ödemeler (3, 3.5 milyon Euro) sponsorlar tarafından karşılanacak.

 

PSG, Icardi'ye veda etti 


Fransız ekibi PSG de Icardi'in Galatasaray'a transfer olduğunu açıklayıp Arjantinli futbolcuya veda etti.

Resmen açıkladı


Sarı kırmızılı ekibin yeni sezon için daha önce prensip anlaşmasına vardığı ancak eşi Wanda Nara'nın sağlık durumu sebebiyle transferinde gecikme yaşandığı Arjantinli futbolcu, ailesiye birlikte İstanbul'a geldi.

Icardi'yi taşıyan uçak İstanbul'a indi 


Mauro Icardi ve ailesini taşıyan özel uçak, 23:25 sularında Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı.

Icardi'den ilk açıklama geldi 


Icardi: Geri döndüğüm için çok mutluyum. Dışarıda başlamış olan partinin devam etmesi gerekiyor. Önümüzdeki sezonun daha iyi olması gerekiyor. Daha da iyi olmak için elimizden geleni yapacağız.

Taraftardan Wanda Nara pankartı 


Icardi ve ailesini karşılamak için havalimanına giden Galatasaraylı taraftarlar, Wanda Nara için 'Geçmiş olsun' pankartı açtı.