Futbol

CANLI| Kırşehir FK- Esenler Erokspor ( Maç Linki )

TFF 2. Lig' in de yeni sezon heyecanı başladı. Bugün Kırşehir FK ilk hafta mücadelesinde Esenler Erokspor ile karşı karşıya geliyor. Maçın kanalı, canlı yayın ve maç linki gibi detaylar haberde.

TFF 2. Lig' in de 2023/24 sezonu heyecanı başladı. İlk haftada oynanacak olan Kırşehir FK- Esenler Erokspor maçı taraftarlar tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Zorlu karşılaşmanın kanalı merak edilirken maç linki gibi aramalarda sürüyor. Kırşehir FK- Esenler Erokspor  maçına dair detaylar...

 

Kırşehir FK- Esenler Erokspor maçı ne zaman ?
TFF 2. Lig ilk hafta mücadelesinde Kırşehir FK- Esenler Erokspor maçı 27 Ağustos Pazar günü oynanacak.

 

Kırşehir FK- Esenler Erokspor maçı saat kaçta?
Kırşehir FK- Esenler Erokspor mücadelesi 27 Ağustos Cumartesi günü saat 16.30' da oynanacak.

 

Maçın hakemi belli oldu
Kırşehir FK- Esenler Erokspor  arasında oynanacak karşılaşmayı Doğu Yılmaz yönetecek. Yılmaz' ın yardımcılıklarını Akın Karabacak ve Çağrıcan Pazarcıklı yaparken mücadelenin dördüncü hakemi ise Murat Kasap oldu.

 

Kırşehir FK- Esenler Erokspor maçı hangi kanalda ?
Kırşehir FK- Esenler Erokspor arasında oynanacak olan müsabaka Fuchs Sports' tan  canlı yayınlanacak. Fuchs Sports izleyebilmek için arama motoruna Fuchssports.com yazarak istediğiniz maçı seyredebilirsiniz. Aynı zamanda Google Play ile App Store'da "Fuchs Sports" uygulamasını indirerek de maçları izleyebilirsiniz.


Fuchs Sports aylık ne kadar?
TFF 2'nci Lig maçlarını şifresiz yayınlayan Fuchs Sports, bu hafta itibarıyla maçları şifreli yayın yaptı.  Fuchs Sports, Yıllık abonelikte aylık 29 TL, aylık üyelikte ise 49 TL ücret belirlendi.