GenelSon DurumSon Dakika

Cem Yılmaz'dan eski sevgililerine olay gönderme!

Son dönemlerde girdiği polemiklerle adından söz ettiren Cem Yılmaz, son gösterisinde de rahat duramadı. Nafaka ödediği eski eşi Ahu Yağtu'ya söyledikleri ile dikkat çeken ünlü komedyenin eski aşkları Serenay Sarıkaya ve Necla Karahalil'e yaptığı gönderme ise çok konuşuldu.

Cem Yılmaz son dönemde özel hayatı ve yaptığı açıklamalarla gündemden düşmüyor. Ünlü komedyen, şimdi de eski aşkları Serenay Sarıkaya ve Necla Karahalil'e yaptığı gönderme ve eski eşi Ahu Yağtu için söyledikleri ile olay oldu.


Ünlü komedyen Cem Yılmaz 2012 yılında manken ve oyuncu Ahu Yağtu ile hayatını birleştirmişti.


Evliliklerinde bir oğlu dünyaya gelen çift, 2013 yılında 20 aylık evliliklerini bitirmişti.


Yılmaz son günlerde eski eşi Ahu Yağtu'yla olan nafaka davasıyla gündemde...


İkilinin evliliklerinden dünyaya gelen çocukları Kemal için ayda 10 bin dolar öden Yılmaz mevcut rakama itiraz etmişti.


Ancak mahkeme talebini reddetmişti.


"BULDU ÇITIRI DİYORLAR"

Cem Yılmaz, son gösterisinde söyledikleriyle ortalığı yine ayağa kaldırdı.İddialara göre gösteride mal varlığını sivil toplum kuruluşlarına bağışlayacağını belirten ünlü komedyen eski eşi Ahu Yağtu'ya "bedavacı" göndermesinde bulundu.


Geçtiğimiz günlerde Necla Karahalil'le yollarını ayıran Cem Yılmaz'ın sevgilisi hakkında söyledikleri de duyanları şaşırttı.


Eski sevgililerinden de bahseden Cem Yılmaz, "35 yaşında bir kızla flört ediyorsun, 'buldu çıtırı diyorlar'. Delireceğim ya" diyerek şöyle devam etti: "35 yahu ölmek üzere. Ben daha ne yapayım anladın mı?"