Genel

Cenk Öztanık kaç yaşında ve ne iş yapar, serveti ne kadar?

Fenerbahçe'de başkan adayı olan Ali Koç'un yeni yönetiminde Cenk Öztanık da yer alması bekleniyor. Cenk Öztanık, kaç yaşında ve ne iş yapar, serveti ne kadar?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, seçimlerde tekrar aday olacağını açıkladı. Fenerbahçe'de başkanlık yarışı Ali Koç ile Aziz Yıldırım arasında geçecek.

Cenk Öztanık, Ali Koç'un yönetiminde

Ali Koç'un yeni yönetimine dahil olması beklenen isimler belli oldu. Cenk Öztanık da Ali Koç'un yeni yönetiminde yer aldı.

1907 Fenerbahçe Derneği Yönetim Kurulu üyesi olan Cenk Öztanık hakkında vatandaşlar sıkça sorgular gerçekleştiriyor ve merak edilen sorulara cevap bekleniyor. Peki Cenk Öztanık kimdir? Cenk Öztanık ne iş yapar? Öztanık ailesi kimdir?

Yeni Bakış sitesindeki bilgilere göre; Cenk Öztanık, turizm sektöründe faaliyet gösteren işadamı Lütfi Öztanık ve Mesude Öztanık'ın oğludur. Beşiktaş Koleji'nde başlayan eğitim hayatına Şişli Terakki Lisesi'nde devam eden Cenk Öztanık, üniversite eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme bölümünde tamamladı. Sıkı bir Fenerbahçe taraftarı olan Öztanık, nikah töreninde Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ve Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman'ı şahit olarak ağırladı. 1907 Fenerbahçe Derneği Yönetim Kurulu üyesidir.

İstanbul Levent'te bulunan bir otelin yönetimini üstlenen Cenk Öztanık, 7 Ekim 2018'de Ecem Kazancı ile evlendi. Dedesi Haşim Öztanık'ın Siirt'ten İstanbul Levent'e yerleştiğini ve 50 yıldır burada oturduklarını belirten İsmet Öztanık, ailelerinin gayrimenkul portföyü hakkında da bilgi verdi. İsmet Öztanık, "Babam ve kardeşleri, Levent'te ciddi bir gayrimenkul portföyüne sahip. Metrocity'nin karşısında, Büyükdere Caddesi'ne bakan 11 dönümlük arazinin dörtte üçü babam ve kardeşlerine ait. Bu arazi için 800 milyon ila 1 milyar dolarlık proje teklifleri alıyoruz. Diğer mülk sahipleri de bir şey yapılacaksa önce Öztanık Ailesi'ni ikna edin diyorlar. Şu anda düşünüyoruz," dedi.