Son Dakika

CHP Genel Başkanlığı'na aday olduğunu resmen ilan etti

CHP Grup Başkanı Özgür Özel, CHP Genel Başkanlığı için aday olduğunu resmen açıkladı. Özel, parti genel merkezindeki konuşmasında "CHP'deki değişim ülkedeki değişim için ön koşuldur. Çağrımız tüm üyelerimize tüm seçmenlerimizedir. Cumhuriyet Halk Partisi değişirse Türkiye değişir" ifadelerini kullandı. "Emekçi sınıfın yanında ödünsüz pozisyon alıyoruz" diyen Özel, sağ-sol ayrımının bittiği yönündeki söylemleri reddettiğini, 21'inci yüzyıldaki sorunların sol ve sosyal demokrat politikalarla çözülebileceğini vurguladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanı Özgür Özel, CHP Genel Merkezi'nde gerçekleştirdiği basın toplantısıyla Genel Başkanlık için adaylığını ilan etti. Özel'in adaylığını ilan ettiği basın toplantısına, eşi Didem Özel ve kızı İpek Özel de katıldı.

Tutum Belgesi'ni açıklayan Özgür Özel, 14-28 Mayıs seçimlerinin ardından dile getirdiği değişim çağrılarını yineleyerek "CHP'deki değişim ülkedeki değişim için ön koşuldur. Çağrımız tüm üyelerimize tüm seçmenlerimizedir. Cumhuriyet Halk Partisi değişirse Türkiye değişir" ifadelerini kullandı. 

Özel, "Kurultay'da bir engelleme ile karşılaşmayı bekliyor musunuz?" sorusuna "Herhangi bir engellemeyi Türkiye'ye demokrasiyi getiren partime yakıştıramam. Bir an evvel kurultayı yaparak bu tartışmaları da sona erdirmek istiyoruz" yanıtını verdi.

Özgür Özel, "Cumhuriyet Halk Partisi değişirse Türkiye değişir" dedi.