GalatasarayBeşiktaşSüper Lig

Cimbom'dan transferde ters köşe! Beşiktaş alıyor derken...

Son dakika Galatasaray transfer haberi: Trendyol Süper Lig'de deplasmanda son maçında Trabzonspor'u 5-1 mağlup eden Galatasaray, zirve yarışında ezeli rakibi Fenerbahçe'yi yakaladı. Kadrosunu güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılı takımda flaş gelişmeler yaşanıyor. Cimbom, adı Beşiktaş ile de anılan yıldız oyuncu ile görüşme yapacak. İşte son dakika haberinin detayları...

Trendyol Süper Lig'i geçtiğimiz sezon şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, bu sezon da ezeli rakibi Fenerbahçe'ye karşı şampiyonluk yarışı için mücadele veriyor.

Ligde Trabzonspor'u 5-1'lik galibiyetle geçen sarı-kırmızılı takım bu hafta İstanbulspor'u konuk edecek.

Tecrübeli teknik adam Okan Buruk ile ilk kez UEFA Şampiyonlar Ligi'nde boy gösteren sarı-kırmızılı takım, grubu 3. sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi'ne geriledi.

ARA TRANSFER DÖNEMİNDE YOĞUN MESAİ

Sparta Prag ile eşleşen Galatasaray, Avrupa Ligi'nde finale gitmeyi hedefliyor. Kadrosunu bu yönde güçlendirmek isteyen yönetim, ara transfer döneminde de yoğun mesai harcıyor.

Takımdaki yıldız oyuncularına teklif alan Aslan'da aynı zamanda transfer gelişmeleri de yaşanıyor.

Galatasaray devrede

Galatasaray'ın, Adı Beşiktaş ile de anılan ve Borussia Dortmund forması giyen Sebastien Haller için devreye girdiği iddia edildi.

Galatasaray kiralık istedi

Cimbom'un, Alman ekibi Dortmund'dan ayrılmak isteyen Sebastien Haller'i 6 aylığına kiralamak istediği belirtiliyor.

Piyasa araştırmasına başladı

Aspor'un haberine göre, Galatasaray'ın Fildişi Sahilli santrfor için piyasa araştırması yaptığı belirtildi. Ayrıca golcü oyuncuyu Beşiktaş'ın da istediği iddia edilirken Haller'in menajeri, Kartal'a yıldız oyuncuyu önerdiği iddia edilmişti.

Sadece maaş karşılanacak

Haller, Galatasaray'ın teklifine sıcak bakarken Okan Buruk, 29 yaşındaki oyuncuyu Icardi'ye yedek olarak düşündüğü ifade edildi.Cim Bom'un Halil Dervişoğlu ve Bakambu ile yollarını ayıracağı iddia edilirken Haller'i 6 aylığına kiralık olarak kadrosuna katıp sadece maaşını karşılaşamak istediği ifade edildi.

2 gol katkısı sağladı

Bu sezon Dortmund ile 14 maça çıkan Haller, 2 gol kaydetti. Oyuncunun piyasa değeri ise 18 milyon euro.

Kanseri yendi futbola döndü

Ajax'ta gösterdiği performans sonrasında sezon başında 31 milyon euro karşılığında Borussia Dortmund'a transfer olan Sebastian Haller, geçirdiği testis kanseri sonrasında sarı siyahlı formayı giyemeden tedaviye başlamıştı. Bir süredir tedavi gören ve ikinci operasyonunu da geçiren Haller kanseri yendikten sonra futbola geri dönmüştü.