Genel

Coldaway C nedir, nasıl kullanılır ve fiyatı ne kadar? Kimler kullanabilir?

En çok merak edilenler arasına giren Coldaway C nedir ve ne işe yarar? Ayrıca kimler kullanır, kullanma talimatı, yan etkileri, antibiyotik mi, kullananların yorumu ve detaylar...

Son zamanlarda en çok merak edilen ilaçlar arasına giren Coldaway C nedir, nasıl kullanılır ve fiyatı ne kadar? Kimler kullanabilir? İşte kullananların yorumu, fiyatı ve ne işe yaradığına dair merak edilen tüm cevaplar…

Coldaway C nedir?

Film tablet Turuncu renkli, oval, bikonveks film tablet. Coldaway C, grip ve soğuk algınlığına bağlı burun tıkanıklığı, ateş, baş ağrısı ve hafif vücut ağrılarının giderilmesinde endikedir.

Coldaway ilaç neye iyi gelir?

Film kaplı tablet Sarı renkli, yuvarlak, bikonveks, film kaplı tablet. COLDAWAY COLD & FLU, grip, soğuk algınlığı veya sinüzit gibi hastalıkların seyrinde görülen burun tıkanıklığı, baş ağrısı, ateş, vücut ağrıları ve diğer ağrıların giderilmesinde kullanılır.

Coldaway c nedir nasıl kullanılır?

En fazla 5 gün kullanılmalıdır. 12 yaşından büyük çocuklarda ve yetişkinlerde günde 3 - 4 kez 1 (5 ml) – 2 (10 ml) ölçek kullanılır. 6 yaşın altındaki çocuklarda kullanılmaz. İstenmeyen etkiler, semptomları kontrol altına almak için gerekli olan en düşük etkin dozun en kısa sürede kullanılması ile en aza indirilebilir.


Coldaway C hangi hastalığa iyi gelir?

Yardımcı maddeler için bölüm 6.1'e bakınız. Film tablet Turuncu renkli, oval, bikonveks film tablet. COLDAWAY C, grip ve soğuk algınlığına bağlı burun tıkanıklığı, ateş, baş ağrısı ve hafif vücut ağrılarının giderilmesinde endikedir.

Coldaway C nedir antibiyotik mi?

Film tablet Turuncu renkli, oval, bikonveks film tablet. COLDAWAY C, grip ve soğuk algınlığına bağlı burun tıkanıklığı, ateş, baş ağrısı ve hafif vücut ağrılarının giderilmesinde endikedir.

Coldaway C soğuk algınlığına iyi gelir mi?

Soğuk algınlığı, grip, sinüzit ve diğer üst solunum yolu enfeksiyonları ile birlikte görülen ateş, burun akıntısı ve burun tıkanıklığı içeren belirtilerin giderilmesinde kullanılır.

Coldaway C kalp çarpıntısı yapar mı?

Coldaway bu ilacın kalp çarpıntısı baş dönmesi ve titreme gibi yan etkilerinin olduğunu da belirtin. Gerçekten bu etkiler yaşam belirtilerinden çok uzak neticeler gösteriyor. 24 saattir normale dönebilmiş değilim. Gecenin bir vakti kalp krizi geçirdiğimi düşünerek soluğu hastane de aldık.

Coldaway C nasıl kullanılır?

Yetişkinlerde ve 12 yaşın üzerindeki çocuklarda, önerilen başlangıç dozu 2 tablet ve devamında gerekli ise her 4-6 saatte bir 1-2 tablet şeklinde kullanılmalıdır. Hekim tarafından önerilmedikçe günde 6 tabletten fazla alınmamalıdır. Daima etkin en küçük doz kullanılmalıdır.


Coldaway C kac saatte etki eder?

3. COLDAWAY PLUS nasıl kullanılır? Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: Ateş tedavisi: Ateş düşürücü (antipiretik) etkisi yaklaşık 6-8 saat kadar devam eder.

Coldaway 200 mg 30 mg 300 mg film tablet ne işe yarar?

Yardımcı maddeler için bölüm 6.1'e bakınız. Film tablet Turuncu renkli, oval, bikonveks film tablet. COLDAWAY C, grip ve soğuk algınlığına bağlı burun tıkanıklığı, ateş, baş ağrısı ve hafif vücut ağrılarının giderilmesinde endikedir.