GenelSon DurumSon Dakika

Emin Bayram, İngiliz ekibinin radarında! Okan Buruk kararını verdi...

Galatasaray'ın Belçika Ligi ekiplerinden Westerlo'da kiralık forma giyen genç yıldızı Emin Bayram'a İngiliz ekiplerinin ilgisi devam ediyor. İşte detaylar...

Sabah Gazetesi'nde yer alan haberde, Galatasaray'ın Belçika ekibi Westerlo'da kiralık forma giyen genç futbolcusu Emin Bayram'ın, Premier Lig ekiplerinden Brighton'ın transfer listesine girdiği ifade edildi. Öte yandan Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'un da Emin Bayram için kararını verdiği kaydedildi. Detaylar…

İngilizlerin Emin Bayram ilgisi

Bu sezon gösterdiği Westerlo formasıyla gösterdiği performans ile Avrupa kulüplerinin radarına giren Emin Bayram'ı, bu kez de Roberto De Zerbi'nin çalıştırdığı Brighton'ın transfer listesine eklediği yazıldı.

Öte yandan 2003 doğumlu genç stoper için, sezon başında bir başka İngiliz ekibi Stoke City'nin de teklifi olmuştu. Stoke City, Emin için 6.5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonlu bir teklifte bulunmuştu. Sarı-kırmızılı kulüp bu teklifi reddetmişti.

Okan Buruk'un kararı

Sabah Gazetesi'nin aktardığına göre, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'un da Emin Bayram kararı belli oldu. Buruk'un, genç yıldızın sezon sonunda takıma geri dönmesini ve satılmasını istemediği belirtildi.

Emin Bayram'ın performansı

Galatasaray ile 2026 yılına dek sözleşmesi bulunan Emin Bayram, bu sezon Westerlo'da 24 maçta forma giydi ve 1 gol, 2 asistlik performans gösterdi.