GalatasaraySüper LigFutbol

Galatasaray'a İrlandalı gol kralı! Servet önerdi... Sammie Szmodics...

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Galatasaray, Blackburn Rovers forması giyen İrlandalı 10 numara oyuncusu Sammie Szmodics ile ilgileniyor...

Trendyol Süper Lig'de bu sezon şampiyon olan Galatasaray, gelecek sezon için de kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-Kırmızılı takımın ilgilendiği 10 numara oyuncusu belli oldu. İşte detaylar…

Galatasaray, Sammie Szmodics ile ilgileniyor

TEAMtalk sitesinde yer alan habere göre; Galatasaray, İngiltere Championship ekiplerinden Blackburn Rovers'ın başarılı 10 numara oyuncusu Sammie Szmodics ile ilgileniyor.

Teklif 12 milyon sterlin

Haberde, Sarı-Kırmızılı takımın 28 yaşındaki İrlandalı futbolcu için İngiliz kulübüne 12 milyon sterlinlik bir teklif yapmaya hazırlandığı belirtildi.

Blackburn Rovers'ın istediği ücret

Ancak Blackburn Rovers kulübünün, Sammie Szmodics için transferde kapıyı 15 ila 20 milyon sterlin arasında açacağı ifade edildi. 

İngiliz kulüpleri peşinde

Öte yandan Galatasaray'ın dışında Everton, Brentford ve Leicester City kulüpler de Sammie Szmodics'i kadrosuna katmak istiyor. 

Bu sezonki performansı

On Numara mevkisinde görev yapan Sammie Szmodics, bu sezon Blackburn Rovers ile çıktığı 48 karşılaşmada 33 gol ve 4 asist kaydetti.

27 golle, gol kralı oldu

Başarılı futbolcu bu sezon attığı 27 gol ile de İngiltere Championship'te gol kralı oldu. Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 7 milyon Euro olan İrlandalı yıldızın kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam ediyor. Ayrıca oyuncunun 1 yıl uzatma opsiyonu bulunuyor.