Son DurumGenelGalatasaray

Erden Timur, canlı yayında gözyaşlarına hakim olamadı

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, Bloomberg'e konuk oldu. Timur, canlı yayında Aşkın Olayım karşısını söylerken deprem bölgesi hakkında da konuştu. Detaylar...

Bloomberg TV'de Aslı Şafak İle İşin Aslı programına katılan Galatasaray'ın başkanvekili Erden Timur, canlı yayında Aşkın olayım parçasını söylediği anların yanı sıra deprem bölgesini anlatırken duygulandı. Detaylar…

''Büyük transfer yapabilirsiniz ama sponsor şart''

Yapılan transferlerin sponsporlarla olduğunu söyleyen Erden Timur, ''Kendinizi alkışlatmak için büyük paralara büyük oyuncular almayı haksız buluyorum. Çünkü sonraki 2-3 yönetimin hakkından çalıyorsunuz. Büyük transfer yapabilirsiniz ama sponsor bulacaksınız veya cebinizden vereceksiniz. Başkasının yarınından çalarak değil.'' dedi.

"Türk futbolunda gelirler düştü''

Şampiyon takımın aldığı paranın düşük olduğunu vurgulayan Timur, "Türk futbolunda gelirler düştü. Galatasaray şampiyon olunca 25 milyon TL aldı. İnsanlar 25 milyon euro zannediyor." dedi.

Aşkın Olayım...

Erden Timur, Icardi ile özdeşleşen Aşkın olayım parçasını söyledi. Timur, "Gece 3-4'ten sonra müzik açar, şarkı söylerim. Duşta da şarkı söylerim.'' dedikten hemen sonra canlı yayında şarkıyı seslendirdi.

Erden Timur duygulandı

Deprem bölgesinde yaşadıkları hakkında konuşan Erden Timur, göz yaşlarına hakim olamadı. Timur, ''Ben 8-10 yıldır söylerim. Kendin çocuğun gibi başkasının çocuğunu düşünür müsün? Ben yapmak isterim. 10 ve 6 yaşında çocuklarım var. Duygulandım, insanın en güzel anları çocuklarıdır. Deprem bölgesinde çok insanın hayatını düzelteceğiz. Futbolcu hep konuşuyoruz ama başka insanlarda var. En güncel depremdi. Kendi çocuklarınıza gösterdiklerinizi başkalarının çocuklarında göstermelisiniz.'' dedi.

"ALİ KOÇ, FLORYA'YLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPACAKTIR"

Erden Timur ayrıca, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Florya Metin Oktay Tesisleri'yle ilgili iddialarını da açıklamasını isteyerek şu ifadeleri kullandı:

“Ali Bey, Florya ile ilgili açıklama yapacaktır. Yapacağını düşünmemiz lazım. Bir insanı bir şey yapmayacağından emin olana kadar suçlayamazsınız. Ben de kendi adıma bildiğim bilgi ve kayıtları anlatacağım. Doğruluk için anlatacağım. Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ya da Anadolu kulüpleri için değil.”