GalatasaraySüper LigFutbol

Erden Timur'dan sürpriz video! Trabzonspor maçı öncesi...

Galatasaray deplasmanda Trabzonspor'u tarihi bir skorla 5-1 mağlup ederken, karşılaşma öncesi Erden Timur'un yaptığı sürpriz motivasyon ortaya çıktı. İşte detaylar...

Galatasaray, Süper Lig'in 21. haftasında ezeki rakibi Trabzonspor'u Akyazı'da 5-1'lik gibi farklı bir skorla mağlup ederek, şampiyonluk yolundaki rakibi Fenerbahçe ile puanını eşitledi.


Erden Timur'dan motivasyon hamlesi

Sarı kırmızılılarda dev karşılaşma öncesinde Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur'un takımın motivasyonunu artırmak için değişik bir yol izlediği ortaya çıktı. 

Akşam yemeğinde özel video

Milliyet'te yer alan habere göre; Galatasaray'da Trabzonspor maçı öncesi düzenlenen akşam yemeğinde bir anda ışıkları kapandı ve zifiri karanlığın sonrasında bir video oynamaya başladı. Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur tarafından hazırlatılan ve oyuncuların kenetlenmesinin hedeflendiği videoda, geçen sezonki güzel anların görüntülerinin ekrana verildiği belirtildi.

Kenetlenme vurgusu

Tamamen Galatasaraylı futbolcuların motivasyonunu artırmayı amaçlayan mesajlarda İngilizce olarak, “Stand together now” (Şimdi birlikte durun) ve “Some of you know this feeling well” (Bazılarınız bu duyguyu iyi biliyor) yazıyordu. Bu mesajlar, “kenetlenme” vurgusunu ön plana çıkardı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk da karşılaşma sonrası, “Kenetlenelim, başka Galatasaray yok” mesajı vermişti.