FenerbahçeSüper LigFutbol

Bir Oosterwolde vakası daha! Önce Trabzon'da şimdi de Rams Park'ta...

Galatasaray galibiyetinden sonra yaptığı hareketlerle tepki toplayan Oosterwolde için Galatasaray camiası ayağa kalktı. Sarı Kırmızılı yöneticiler İcardi'yi örnek göstererek Hollandalı futbolcunun ceza alması gerektiğini savundular.

Fenerbahçe'nin 1-0 kazandığı Galatasaray derbisinden sonra saha ortasında sevinen sarı-lacivertli futbolcular, polis koruması eşliğinde büyük mutluluk yaşadı.

Sabah'ın haberine göre; Kanarya'nın attığı golden sonra, sarı-kırmızılı tribünlere doğru İcardi'nin gol sevincini yapan Oosterwolde, maçtan sonra ise hareketiyle gündeme oturdu. Hollandalı futbolcu, Galatasaray tribünlerine doğru dönerek cinsel organını tutarken, o anlar kameralara da yansıdı.

İCARDİ'YE 1 MAÇ CEZA VERİLMİŞTİ

Bilindiği gibi İcardi de Ankaragücü karşılaşmasından sonra benzer bir eylemde bulunmuş ve görüntülerden 1 maç ceza almıştı. G.Saraylı taraftarlar sosyal medyada Oosterwolde'ye büyük tepki gösterip Fenerbahçeli futbolcunun da ceza alması gerektiğini vurguladı.

Hollandalı futbolcunun Adana Demirspor deplasmanı dışında Trabzonspor deplasmanında ve son olarak Rams Park'ta sürekli aynı tavırları sergilemesi ise dikkatlerden kaçmıyor... Adana'da 3 futbolcuyla kavga eden Oosterwolde, Papara Park'ta yerde yatan taraftarı tekmelemişti.