FutbolFenerbahçeSüper Lig

Fatih Terim transfer gelişmesini doğruladı! Türk oyuncu...

Kariyerini Panathinaikos'ta sürdüren teknik direktör Fatih Terim, transfer gündemlerinde yer alan Fenerbahçe'nin milli stoperi Samet Akaydin hakkında konuştu. İşte detaylar...

Panathinaikos'un yeni teknik direktör olan Fatih Terim, Yunan ekibinin başındaki 3 maçına dün akşam çıktı. Yeşil beyazlılar, Yunanistan Kupası son 16 turu ilk maçında sahasında Olympiakos ile 1-1 berabere kaldı. 

Fatih Terim, Samet Akaydin'i doğruladı

Fatih Terim karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında transfer çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Tecrübeli teknik adam, Fenerbahçe'den Samet Akaydin'ın transferi ile ilgili soru üzerine gündemdeki gelişmelerin doğru olduğunu aktardı. 

"Samet Akaydin için sportif direktörümüz İstanbul'a gitti"

29 yaşındaki futbolcuyu kadrolarına katmak istediklerini söyleyen Fatih Terim, “Hepinizin bildiği gibi eksiklerimiz var. Başkan ve yönetim, eksiklerimizi tamamlamak için elinden gelenin en iyisini yapıyor. Bazı şeyler zaman alır. Samet Akaydin'e gelince sportif direktörümüz İstanbul'a gitti ve geri geldi” dedi.

"Olumlu veya olumsuz bir haber alacağız"

Transfer görüşmelerinin sürdüğünü söyleyen başarılı çalıştırıcı, "Samet Akaydin'in transferi için en kısa zamanda olumlu veya olumsuz bir haber alacağız." ifadelerini kullandı. 

11 maçta forma giydi

Samet Akaydin bu sezon sarı lacivertli formayla 11 maça çıktı. Fenerbahçe ile sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek olan milli oyuncunun güncel piyasa değeri 2.8 milyon Euro olarak gösteriliyor. 29 yaşındaki savunmacı , 4 kez de A Milli Takım forması giyerken 1 asist yaptı.