TransferFenerbahçe

Fenarbahçe- Zimbru Maçı Yayıncısı Kim Ve İlk 11'ler Belli Oldu Mu?

Fenarbahçe- Zimbru arasında Konferans Ligi ön eleme maçı oynanacak. Maçın yayıncısı kim, sarı kart kırmızı kart cezalısı, sakat ve eksik kim var? İşte 11'ler ve detaylar...

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turunda Moldova ekibi Zimbru ile karşı karşıya geliyor. İsmail Kartal'ın bu sene ilk resmi maçı olacak olan maçta yeni transferlerde sahne alacak. Taraftarı ile bu sene bir resmi maçta buluşacak olan Fenerbahçe'nin muhtemel ilk 11'i merak edilirken maçın yayıncısı da araştırılmaya başlandı. Detaylar…

Fenerbahçe-Zimbru Konferans Ligi maçı ne zaman ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Bu akşam Ülker Stadyumu'nda oynanacak ve saat 21.00'de başlayacak Fenerbahçe-Zimbru Konferans Ligi maçı S Sport Plus'tan canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe-Zimbru muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Altay, Samuel, Serdar Aziz, Djiku, Oosterwolde, Mert Hakan, Szymanski, Ferdi, Tadic, Kent, Dzeko

Zimbru: Mostovoi, Dedeckho, Misaras, Stefan, Gaiu, Soumah (Damascan), Raileanu, Djou, Dedov, Alaribe, Caruntu

3. ön eleme rakibi belli oldu!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turunda Moldova ekibi Zimbru Chisinau’yu elemesi durumunda 3. ön eleme turunda FC Differdange 03 (Lüksemburg) – NK Maribor (Slovenya) eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Fenerbahçe'de sakatlık ve kart cezası olan var mı?

Zimbru ile UEFA Konferans Ligi'nde karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe'de sakat oyuncu bulunmamaktadır. Sarı-Lacivertlilerde ayrıca sarı ve kırmızı kart cezalısı oyuncu yoktur. 

Fenerbahçe-Zimbru maçı S Sport Plus'ta

Ülker Stadı'ndaki maçı Sırbistanlı hakem Nenad Minakovic yönetecek. Mücadeleyi S Sport Plus naklen yayınlayacak.

Fenerbahçe, Avrupa'da 255. randevusuna çıkıyor

UEFA Konferans Ligi 2. ön eleme turunda bu akşam Moldova'nın Zimbru takımını ağırlayacak Fenerbahçe, Avrupa kupalarında 255. kez sahne alacak.

Fenerbahçe'nin Konferans Ligi tarihindeki 3. maçı

Fenerbahçe, UEFA'nın kulüp düzeyinde 2021-22 sezonundan itibaren Konferans Ligi adıyla düzenlemeye başladığı futbol turnuvasına ikinci kez katılıyor. İsmail Kartal yönetimindeki Sarı Lacivertliler, Konferans Ligi’ne ilk katıldığı sezon, Play-Off turu maçlarında Çekya ekibi Slavia Prag'a 3-2'lik skorlarla yenilerek elenmişti. Sarı-Lacivertlilerin Zimbru karşısındaki ilk mücadelesi, Konferans Ligi tarihindeki 3. maçı olacak.

Fenerbahçe sezonun ilk resmi maçına çıkıyor

İkinci kez göreve getirilen Kartal yönetimindeki sarı-lacivertliler, Rusya ve İstanbul'da sürdürdüğü hazırlık süreci sonrası 2023-24 sezonunun ilk resmi maçına, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turunda çıkıyor.