GenelSüper LigFutbol

Fenerbahçe, Leverkusen'in golcüsünü istedi! Sardar Azmoun...

Michy Batshuayi'nin Galatasaray'a transferinden sonra kadrosuna Cenk Tosun'u ekleyen Fenerbahçe Dzeko'nun yanına Sardar Azmoun'u da getirmek istiyor. Detaylar...

Gelecek sezonun kadro planlamasını yapan ve transferlerine devam eden Fenerbahçe gündemine Bayer Leverkusen'in golcü oyuncusu Sardar Azmoun'u transfer etmek istediği iddia edildi. İşte detaylar…

5 takım istiyor

Alman basını Kicker'de yer alan habere göre; Sardar Azmoun'un Bayer Leverkusen'den ayrılabileceğini ve İranlı golcüyü 5 kulübün istediğini iddia edildi. Bu 5 ekibin arasında Türk kulübü olduğu da yazıldı.

Fenerbahçe'de listeye aldı

Sabah'ın derlediği habere göre; Sardar Azmoun'a talip olan bu takımlardan birinin Fenerbahçe olduğu belirtildi. Haberin içeriğinde 29 yaşındaki oyuncu kendisine takım aradığı belirtlirken, Fenerbahçe'nin dışında Lyon, Sevilla, Katar ile BAE'den iki kulübün ilgilendiği aktarıldı.

1 gol 1 asist

Sardar Azmoun, Jose Mourinho'yla Roma'da birlikte çalıştı. Portekizli teknik adam önderliğinde 15 maçta 305 dakika süre alan İranlı oyuncu, 1 gol, 1 asistlik performans ortaya koydu.

F.Bahçe'nin alternatifli listesinde yer alan İranlı oyuncunun Bayer Leverkusen'le 2027'ye kadar sözleşmesi bulunuyor. Sardar'ın piyasa değeri ise 8 milyon euro.