Fenerbahçe

Fenerbahçe yine yeniden galip….

Fenerbahçe pazar akşamı Trendyol Süper Lig'de Pendikspor'u konuk etti. Karşılaşma sonrası yazarımız Tayfun Ünlü, maç sonunu kaleme aldı.

Fenerbahçe Pazar akşamı ligin dokuzuncu müsabakasından da galip ayrıldı.

Günlerce tartışma konusu olan Pendikspor Stadından istediğini aldı.

Fenerbahçe’nin korktuğu başına geldi…

Maçın henüz başlarında üzerine titrediği ve ana oyun planının çok önemli parçası olan Fred kenara “beni değiştirin” işareti yaptı ve oyunu terk etmek zorunda kaldı.

Adelesinde gerilme hisseden tecrübeli oyuncu tedbir amaçlı değişiklik istediğini belirten İsmail Kartal, durumunun çekilecek MR sonrası belli olacağına dikkat çekti.

Fenerbahçe ilk yarı skoru eline aldı…

Maça istediği baskı ve dominasyonla başlatamayan Fenerbahçe, dakikalar ilerledikçe maça ağırlığını koydu.

Maçın 30. Dakikasında golü bulan Fenerbahçe, ilk yarının bitimine doğru İrfan Can Kahveciyle farkı 2’ye çıkartarak soyunma odasına rahat bir şekilde gitti.

Maçın ikinci yarısında tecrübesini, dinamizmini ve Kalitesini saha yansıtan Fenerbahçe, Edin Dzekonun golleriyle farka gitti ve sahadan 0-5 gibi bir skorla ayrıldı.

Yeni gol kralı EDİN DZEKO….

Attığı 3 golle Fenerbahçe kariyerinde ilk hattrikini yapan Edin Dzeko, bu sezon toplam 10 gole ulaşarak, gol krallığı yarışında zirvenin yeni sahibi oldu.

Hakem performansı vasatın altında…

Maçın genelinde verdiği tartışmalı kararlarla kötü bir performans sergileyen maçın hakemi, özellikle son dakikada Ferdinin ceza sahasında düşürüldüğü pozisyon gözünün önünde olmasına rağmen devam kararı verdi.

Bazı kararları anlamak mümkün değil. Elbette futbol hatalar oyunu ve hakem hatalarında olacak, lakin ligin genelindeki tutarsız hakem kararları, Var’ın es geçtiği net pozisyonlar büyük soru işareti.

Bir diğer merak konusu ise önümüzdeki haftalarda Pendiksporun yetersiz olan stadında başka müsabakalar oynatacaklar mı ? Yoksa Fenerbahçe’ye karşı verilen bir karar mıydı?

Hep birlikte göreceğiz….

Türkiye Cumhuriyetinin 100. Yılını kutlar herkese keyifli haftalar diliyorum…

Var olsun Cumhuriyet…

Var olsun FENERBAHÇE…