FenerbahçeSüper LigSon Durum

Fenerbahçe’de şaşkına çeviren ayrılık!

Fenerbahçe Beko forması giyen Yunan pivot Georgios Papagiannis, takımdan ayrıldığını açıkladı. Yunan isim transfer olduğunu yeni takımı da söyledi.

Fenerbahçe Beko’da kadro yapılanması sürüyor. Nate Sestina, Tyler Dorsey, Şehmus Hazer, Jonathan Motley, Yam Madar ve Nick Calathes ile yollarını ayıran Fenerbahçe Beko, Erten Gazi, Devon Hall, Bonzie Colson ve Nicolo Melli’yi transfer ederken Nigel Hayes Davis’in sözleşmesini ise 3 yıl uzatmıştı.

FENERBAHÇE'DEN AYRILDI

Yeni sezon yapılanmasını sürdüren Fenerbahçe Beko’da bir ayrılık daha yaşandı. Yunan pivot, Georgios Papagiannis yaptığı açıklamayla Fenerbahçe Beko’dan ayrıldığını duyurdu.

 

YENİ TAKIMINI SÖYLEDİ

Yunanistan'ın Hırvatistan'ı mağlup ederek Paris Olimpiyat Oyunları’na adını yazdırdığı maçta 19 sayı, 8’de 5 üçlük performansı gösteren Papagiannis, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Nick Calathes saha içi ve saha dışında inanılmaz biri. Kariyerimi Monaco'da sürdürmeye karar vermemin en önemli sebeplerinden biri Nick" dedi.

Papagiannis şunları söyledi:

"Geçtiğimiz yıl Avrupa'da Yunanistan dışında geçirdiğim ilk seneydi. Nick hem saha içinde hem saha dışında güven kaynağımdı. Muhteşem bir insan. Size Yunanistan milli takımına duyduğu sevgiyi bir anlatabilsem… Ben böyle bir şey görmedim. O yaşta bile hala her zaman takıma geleceğini söylüyor. Tarif edemiyorum.”