FenerbahçeUEFA Konferans LigiFutbol

Fenerbahçe'nin Avrupa'da konuğu Ludogorets

Fenerbahçe perşembe akşamı UEFA Konferans Ligi'nde Lugodorets'i konuk edecek. Karşılaşma önce yazarımız Tayfun Ünlü, maç önünü kaleme aldı.

Kendi liginde olduğu gibi Avrupa arenasında da nağmağlup yoluna devam eden Fenerbahçe, grup aşamasında 3. Müsabakasına çıkıyor.

Bulgaristan ekibi Lugodorets hafife alınmaması gereken bir ekip.

Her ne kadar son dönemlerde çalkantılı günler geçirse de, karşımızda son 12 senenin Bulgaristan şampiyonlu bir ekip var.

İsmail Kartal dikkat çekti….

Geçtiğimiz grup müsabakasından rakibi Nordsjaelland karşısında 7-1 gibi farklı bir skorla mağlup olsada, rakibi ciddiye aldıklarını ve günlük sonuçlardan etkilenmemeleri gerektiğine vurgu yaptı.

Avrupa liginde farklı 11…

Avrupa müsabakalarında farklı bir 11 tercih eden İsmail Kartal’ın bu karşılaşmada da Süperligde kullandığı oyuncuları dinlendireceği tahmin ediliyor.

Kadıköy kapalı gişe….

Kadıköy’de kapalı gişe oynanması beklenen mücadelede Fenerbahçe rakibini mağlup edip gruptan çıkmayı büyük ölçüde garantilemek istiyor.

Özellikle bu sezon Kadıköy’deki atmosfer olağanüstü. Taraftarın adeta 12. oyuncu olarak takıma yardımcı olması rakiplere korku oyunculara güven veriyor. Bu birlikteliğin maç sonları bir festivale dönmesi görülmeye değer.

Karşılaşmanın bütün detaylarını maç sonu yazımdan takip edebilirsiniz.

Galibiyet ile taçlanan sarı lacivert bir Perşembe akşamı diliyorum.