FutbolFenerbahçe

Fenerbahçe'nin son gözdesi; Kristoffer Velde

Fenerbahçe'nin devre arası transfer döneminde Joshua King ve Ryan Kent ile yolları ayırması durumunda kadrosuna Kristoffer Velde'yi transfer etmek istediği öne sürüldü.

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe devre arası transfer çalışmalarına başladı. Sarı-Lacivertliler devre arasında Joshua King ve Ryan Kent ile yolların ayrılması durumunda,  Polonya ekibi Lech Poznan'da forma giyen 24 yaşındaki sol kanat oyuncusu Kristoffer Velde'yi transfer etmek istediği öne sürüldü.

Sol kanata Kristoffer Velde takviyesi 
Takvim Gazetesi'nin haberine göre, devre arası transfer döneminde Fenerbahçe, Ryan Kent ve Josha King ile yollarını ayırması durumunda Polonya ekibi Lech Poznan'da forma giyen 24 yaşındaki sol kanat oyuncusu Kristoffer Velde'yi kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

1635 dakika sahada kaldı 
24 yaşındaki sol kanat oyuncusu Kristoffer Velde'yi bu sezon Lech Poznan formasıyla 20 karşılaşmada forma giydi. Velde bu maçlarda 9 gol atarken, 4'de asist yapma başarısı gösterdi.

Piyasa değeri 5 milyon Euro 
5 milyon Euro piyasa değeri bulunan Norveçli yıldız Kristoffer Velde'nin kulübü Lech Poznan ile 2025 yılına kadar kontratı bulunuyor.

197 karşılaşmada forma giydi 
Norveçli yıldız Kristoffer Velde profesyonel kariyerinde 197 karşılaşmada forma giyerken, 52 gol ve 36 asist yaptı.