FenerbahçeTransfer

Fenerbahçe'nin Rade Krunic'e Yaptığı Transfer Teklifi Belli Oldu

Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'nin, İtalya Ligi'nde Milan forması giyen Rade Krunic'i transfer etmek istiyor. İşte yapılan teklif...

Fenerbahçe, Krunic'le görüşmelerini sıklaştırdı

Sabah'ta yer alan habere göre; Ndombele, Ndidi, Paredes, Dominguez gibi isimlerle temas kuran sarı-lacivertliler, listenin ilk sırasına aldığı Milan'ın orta sahası Krunic'le de görüşmelerini sıklaştırdı.

Fenerbahçe'nin Krunic için yaptığı teklif

İtalyan kulübünden 1 milyon Euro civarında net ücret kazanan Boşnak oyuncuya, 1.5 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme teklifinde bulunuldu.

Milan, Krunic için 10 milyon Euro istiyor

Milan, sözleşmesi 2025 yılında bitecek Krunic için 10 milyon Euro bonservis isterken Fenerbahçe bu rakamı 6-7 milyon Euro bandına çekmek için çalışıyor.

İtalyan devi, Fenerbahçe'nin bonservis teklifi için ortaya koyduğu rakamı beğenmedi. Bu sebepten dolayı görüşmelerin sıkı bir pazarlık içerisinde ilerlediği ifade ediliyor.

Geçen sezonki performansı

Piyasa değeri 10 milyon Euro olan Krunic'in, Milan ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Deneyimli futbolcu, geçen sezon Çizme ekibiyle 34 maça çıktı ve 1 gol, 1 asistle oynadı. Krunic, orta sahada; 6, 8 ve 10 numara pozisyonlarında görev yapabiliyor.