GalatasarayFenerbahçeSüper Lig

Galatasaray- Fenerbahçe maçı oynanacak mı? Son karar...

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin Süper Kupa maçına çıkıp çıkmayacağı merak konusu oldu. Maç oynancak mı, maça çıkacaklar mı ve kararlar ne oldu? Detaylar...

Süper Lig devleri Galatasaray ile Fenerbahçe Süper Kupa finaline hazırlanırken skandal olaylar gündeme geldi. İki takımda maça çıkacak mı? İşte son durum...

TFF maç oynanacak dedi

TFF, yaptığı açıklamada İstiklal Marşı ve Türk Bayrağı konusunda bir problemin olmadığını duyurdu. TFF oynanmayacağına dair açıklama da bulunmadı.

Atatürk tişörtü ve pankartı yorumu yok

TFF, Türk Bayrağı ve İstiklal Marşı için herhangi bir sorun olmamasını açıklamasına rağmen Atatürk tişörtü ve pankartı hakkında bir açıklama yapmadı. Kulüpler ise bu durumdan rahatsız olduklarını dile getirdiler.

Görüşmeler sürecek

TFF ile görüşmelerin devam edeceği iddia ediliyor. Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, TFF yetkilileriyle toplantı yapıyor. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç da toplantıya katılacak.

TFF'den açıklama yaparak bir sorun olmadığını duyurdu. Yapılan açıklamada, "Süper Kupa Maçı Türk Bayrağımız huzurunda, 100. Yıl Kutlama Etkinlikleriyle, Şehitlerimiz için saygı duruşuyla ve sanatçı Norm Ender’in okuyacağı İstiklal Marşımız ile başlayacaktır." denildi.

Cumhurbaşkanı ve Prens görüşüyor

Arabistan kralı veliaht prens Muhammed bin Selman ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Süper Kupa maçından dolayı problemlerin giderilmesi için telefon görüşmesi gerçekleştirecek.

Norm Ender değişiklik yok dedi

Maçtan önce Marş okuyacak olan Rapçi Norm Ender, "Buraya İstiklal Marşımız ve 'Parla'yı söylemek için geldim. Birazdan TFF Başkanı ile bir toplantı yapacağız. Henüz bana bildirilen bir değişiklik yok." dedi.

Galatasaray, 100. yıl özel forma ile çıkıyor

Galatasaray, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''Fenerbahçe karşılaşmasına, Cumhuriyetimizin 100. yılına özel hazırlanan formamızla çıkacağız! '' denildi.

MAÇ OYNANACAK

Toplantı sonrası Süper Kupa finalinin oynanması kararı alındı. TFF maça çıkmak istiyor.

GALATASARAY REST ÇEKTİ

Kamp yaptığı otele geri dönen Galatasaray, Atatürk tişörtleriyle ısınmaya çıkmak istiyor ve bu kabul edilmezse maça çıkmayacaklar. (TRT Spor)