GalatasarayBeşiktaşSüper Lig

Galatasaray ile Beşiktaş, Süper Lig'in genç yıldızını istedi!

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray ile Beşiktaş, Adana Demirspor'un PSG'den bonservisini aldığı genç oyuncu Edouard Michut'u gündemine aldı. Detaylar...

Galatasaray ile Beşiktaş devrede

Beşiktaş ve Galatasaray transferde karşı karşıya geldi. L'Equipe'de yer alan habere göre iki ezeli rakip Adana Demirspor'un genç yıldızı Edouard Michut ile ilgileniyor.

L'Equipe'de yer alan haberde şu ifadelere yer verildi:

"Süper Lig'de dördüncü sırada yer alan Beşiktaş, kış dönemi sona ermeden önce Fransız U20 oyuncusunu kadrosuna katmaya çalışıyor. Galatasaray da ön görüşmelerde bulunuyor. Bu, Luis Campos'un gelişinden bu yana PSG tarafından dikkate alınmayan Edouard Michut'un kariyerinde önemli bir adım olabilir.

Edouard Michut, PSG'nin genç takımlarında ve ardından Sunderland'de gösterdiği potansiyeli Türkiye'de ispat etti. Teknik direktörü Hikmet Karaman tarafından çoğunlukla Benjamin Stambouli ile birlikte orta sahada kullanılan Michut, Fransa'dan uzakta iyi bir performans sergiliyor."

TEMSİLCİSİ BEŞİKTAŞ-ADANA DEMİRSPOR MAÇINI TAKİP ETTİ

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Anthony Martial ve Michut’un Temsilciliğini yapan Philippe Lamboley, Beşiktaş-Adana Demirspor maçını ‘özel davetli’ olarak protokol tribününden takip etti.

ADANA DEMİRSPOR OPSİYONU KULLANDI

Trendyol Süper Lig takımı Adana Demirspor'un Fransız devi Paris Saint Germain'den kiralık olarak transfer ettiği Edouard Michut'un sözleşmesindeki detay ortaya çıktı. Mavi Şimşekler, Michut'un bonservisini almaya hak kazandı.

Adana Demirspor'da PSG'den satın alma opsiyonu ile kiralanan Edouard Michut, Mavi-Lacivertli formayla ilk 11'de 7 maça çıktı. 20 yaşındaki Fransız orta sahanın sözleşmesinde opsiyonun geçerli olabilmesi için 7 maçta en az 45 dakika oynar maddesi vardı.

Mavi-Şimşekler, oyuncunun ikinci satışından pay ile Edouard Michut'un bonservisini aldı.

MICHUT'UN PERFORMANSI

PSG altyapısında yetişen Edouard Michut geçen sezonu İngiltere Championship takımı Sunderland'de kiralık geçirdi. Yaz transfer döneminde Adana Demirspor'un yolunu tutun Michut, Mavi Şimşekler'de 7'si ilk 11, 11 maçta oynadı ve 1 gol ile 1 asist yaptı.