GalatasaraySüper LigFutbol

Galatasaray, Adana Demirspor'dan M'Baye Niang'ı transfer etmek istiyor

Mauro Icardi'nin sakatlığı ve Cedric Bakambu'nun Afrika Uluslar Kupası'nda olması nedeniyle forvet arayışı içerisine giren Galatasaray gündemine M'Baye Niang'ı aldı. Detaylar...

Süper Lig ve Avrupa Ligi'nde şampiyonluk hedefleyen Galatasaray, golcü oyuncu arayışları sürdürürken gündemine Adana Demirspor'dan ayrılmak isteyen M'Baye Niang'ı aldı.


Niang gündemde

Sarı-kırmızılılarda, teknik heyetin onayının ardından Süper Lig'in yıldızının gündeme alındığı aktarıldı. Sabah'ın haberine göre; Galatasaray, Adana Demirspor'dan ayrılmak isteyen M'Baye Niang'ı gündemine aldı.

Anlaşma yapılacak

Sarı-kırmızılıların kısa süre içerisinde Adana Demirspor ile masaya oturmasının beklendiği kaydedildi. Adana Demirspor ile anlaşma sağlanması halinde M'Baye Niang'ın takıma kazandırılmasının planlandığı öğrenildi.

Ayrılmak istiyor

Adana Demirspor'dan ayrılmak istediği açıklayan Niang, yeni bir takımla anlaşmak istediğini ifade etmişti. İşte Niang'ın o sözleri:

"Ödemelerdeki aksamalar beni biraz duraksattı. Kendime sorular soruyorum. Gecikmeleri kabul edebiliriz ama bu dört aya kadar uzadı... Bunun bir kısmını ödediler ama bu durum sahada odaklanmayı engelliyor. Ayrılmak istiyorum. Bunu kulüp yöneticilerine ilettim. Çevrem bu yönde çalışıyor."

Teklif bekliyorlar

M'Baye Niang'ın Fransız basınına yaptığı bu açıklamalar sonra Başkan Murat Sancak'tan cevap gecikmemişti. Alacakları nedeniyle ayrılmak istediğini belirten M'Baye Niang'a Murat Sancak şu cevabı vermişti:

"Yalan söylüyorsun! 1 euro alacağın yok. Alacağın olsaydı, sözleşmeni feshedip gidebilirdin. O yüzden gitmek istediğini söyleyince 'Bonservisini getir, git' dedik. Uğurlar ola, dört gözle teklifleri bekliyoruz."


10 gole katkı sağladı

M'Baye Niang bu sezon Adana Demirspor'da 20 maça çıktı. 29 yaşındaki santrfor bu süreçte 8 gol sevinci yaşadı. Senegalli forvet aynı süreçte 2 asist üretti.