GalatasarayTransferSüper Lig

Galatasaray, Nicolas Dominguez'i Transfer Etmek İçin Devreye Girdi

Transfer çalışmalarına devam eden Süper Lig ekibi Galatasaray, ortas saha için Bologna forması giyen Arjantinli Nicolas Dominguez'i gündemine aldı.

İtalyan basını, Orta saha arayışında olan Galatasaray'ın, uzun süredir Fenerbahçe'nin de gündeminde olan Nicolas Dominguez'i transfer etmek istediğini yazdı.

Transfere hız verildi 

Corriere di Bologna'da çıkan habere göre Galatasaray, Arjantinli yıldız Dominguez'in peşinde. Paredes, Fred, Ndombele isimleriyle transfer sezonunu geçiren Aslan, bu isimlerden sonuç alamayınca orta saha transferine hız verdi. Sergio Oliveira'nın yerine daha dinamik bir oyuncu arayan sarı kırmızılı ekibin ismi ise son olarak Nicolas Dominguez ile anıldı.

Fenerbahçe istedi, Galatasaray bitiriyor 

Fenerbahçe, Dominguez transferi için uzun süredir devredeydi. Bologna'nın 15 milyon Euro bonservis bedeli isteğine karşı sarı lacivertli ekip transferde frene basmıştı. Uzun süren pazarlıklar sonucu Fenerbahçe, Bologna ile anlaşmaya varamadı. Bu transfer için şimdi de Galatasaray devreye girdi.

Aslan'ın umudu 

Transfer döneminin sonlarına yaklaşırken, Galatasaray, Bologna'nın bonservis inadının kırılmasını umut ediyor. İtalyan ekibiyle sözleşmesinin sona ermesine 1 sezon kalan Dominguez, sözleşme uzatma tekliflerine olumsuz yanıt verdi. Arjantinli eğer bu transfer döneminde takımdan ayrılmazsa bedelsiz olarak kulübüne veda edebilir.