GalatasaraySüper LigFutbol

Galatasaray'a Kayseri maçı öncesi iki müjde! İki isim...

Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında 15 Ocak Pazartesi günü Mondihome Kayserispor'la karşılaşacak Galatasaray, hazırlıklarına devam etti. Davinson ve Sacha Boey oynayacak mı? Detaylar...

Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında 15 Ocak Pazartesi günü Mondihome Kayserispor'la karşılaşacak Galatasaray, hazırlıklarına devam etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleşen idmanda sakatlığı sebebiyle son maçlarda forma giyemeyen Davinson Sanchez, takımla birlikte çalıştı.

Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleşen antrenmanda Kolombiyalı stoper Sanchez ve Kaan Ayhan sarı kırmızılıların akşam antrenmanında yer aldı. Sarı-kırmızılı ekip 14 Ocak Pazartesi günü Mondihome Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamlamış oldu.

Sezon başında İtalya'nın Genoa takımına kiralanan ama sarı-kırmızılı takıma geri dönen milli futbolcu Berkan Kutlu da antrenmanda yer aldı.

DAVİNSON VE KAAN AYHAN TAKIMLA

Sarı-kırmızılı ekip Florya Metin Oktay Tesisleri'nde mücadelenin hazırlıklarını tamamlarken, sakatlıkları bulunan Davinson Sanchez ile Kaan Ayhan takımla birlikte çalıştı.

SACHA BOEY GELİŞMESİ

Öte yandan Sacha Boey, hazırlıkların bir kısmında yer alırken kadroda yer alıp almayacağı ise maç saatinde belli olacak.