GalatasaraySüper LigFutbol

Galatasaray’da büyük sürpriz! Geri dönüyor...

Galatasaray'ın kupaya veda ettiği Karamgümrük karşılaşmasında performansı nedeniyle taraftarın ıslıkladığı Wilfried Zaha'da hakkında flaş gelişmeler yaşanıyor. İşte detaylar...

Karagümrük maçında ıslıklandı

Sarı kırmızılı takımdaki macerasına iyi bir başlangıç yapan yıldız futbolcu, son haftalarda ise düşüşe geçmişti. Galatasaray'ın 2-0 yenilerek Türkiye Kupası'na veda ettiği çeyrek finla karşılaşmasında etkisiz ve isteksiz bir futbol sergileyen Zaha, teknik direktör Okan Buruk tarafından oyundan alınırken sarı kırmızılı taraftarlar tarafından ıslıklandı.

Beşiktaş derbisinde forma giymedi

31 yaşındaki Fildişi Sahilli futbolcu takımının dün akşam Beşiktaş ile oynadığı derbi maçta ayağındaki ödem nedeniyle forma giyemedi.  

Premier Lig'e geri dönecek iddiası

Öte yandan Wifried Zaha'nın Premier League'e geri döneceği iddia edildi İngiliz medyasından talkSPORT'ta yer alan habere göre, bazı Premier League kulüpleri Fildişili futbolcuyu yakından takip ediyor.

West Ham ve Aston Villa Ocak ayında durumunu zordu

Ocak ayı transfer döneminde West Ham ve Aston Villa'nın Zaha'nın durumunu sorduğu vurgulanan haberde, 31 yaşındaki kanat oyuncunun Trendyol Süper Lig'de bir tam sezonu kapatmak istediği aktarıldı. 

Sezon sonunda teklifleri değerlendirebilir

İngiltere'de Crystal Palace dışında Cardiff ve Manchester United formaları da giyen Wilfried Zaha'nın yaz transfer döneminde gelecek olan teklifleri değerlendirebileceği kaydedildi.

35 maçta 10 gol, 5 asist

Bu sezon başında Crystal Palace ile yeni bir sözleşme imzalamayı reddettikten sonra Galatasaray'a imza atan Zaha, sarı kırmızılı forma ile tüm kulvarlarda çıktığı 35 maçta 10 gol attı ve 5 asist ile takımına katkı sağladı.

Güncel piyasa değeri 17 milyon Euro

Sarı kırmızılı takımla 30 Haziran 2026'ya kadar sözleşme imzalayan Fildişi Sahilli oyuncunun güncel piyasa değeri ise 17 milyon Euro olarak gösteriliyor.