GalatasarayTransferSon Dakika

Galatasaray, Sergio Ramos'u Transfer Ediyor! Maaş...

Süper Lig ekibi Galatasaray, bonservisi elinde olan Sergio Ramos'u transfer etmek için anlaşma sağladı. İşte maaş detayları...

Geçtiğimiz sezonun transfer şampiyonu Galatasaray, bu sezon da Fenerbahçe ile kıyasıya yarışa girdi. Kadrosuna kattığı isimlerle dikkat çeken Sarı-Kırmızılı takım, bir dünya yıldızını daha gündemine aldı.

Cimbom, Sergio Ramos ile görüşüyor!

Ajansspor'dan Salim Manav'ın haberine göre, Dursun Özbek yönetimi, son olarak Ligue 1 devi Paris Saint Germain'de forma giyen ve sözleşmesinin sona ermesiyle bonservisini eline alan Sergio Ramos'u gündemine aldı. Galatasaray, yıldız stoper ile görüşmelere başladı.

 

Transferde sponsor desteği

Geçen sezon PSG'den kiraladığı Mauro Icardi'nin bonservisini alan Galatasaray, bu transferde sponsorlarından yardım almıştı. Sponsor desteği ile Arjantinli yıldızın bonservisi için Fransızlar'a 10 milyon Euro ödeyen Sarı-Kırmızılılar, Sergio Ramos ile yaptığı görüşmelerde de aynı yola başvurdu.

Garanti ücret + bonus

Galatasaray'ın Sergio Ramos'a sunduğu kontratın detayları da ortaya çıktı. Sarı-Kırmızılılar, İspanyol savunmacıya garanti ücret ve bonuslardan oluşan bir teklifte bulundu.

İşte taraflar arasındaki fark

Haberin detaylarında yer alan bilgiye göre, Galatasaray ile Sergio Ramos arasındaki görüşmelerde oluşan fark belli oldu. Ramos'un istediği ücret ile Dursun Özbek yönetiminin yaptığı teklif arasındaki fark 1.5 - 2 milyon Euro bandında.