Galatasaray

Sarı-Kırmızıların Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu Rakipleri Belli Oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Litvanya temsilcisi Zalgiris'i eleyen Galatasaray'ın 3.turda rakibi Slovenya ekibi Olimpija Ljubljana'nın rakibi oldu. Sarı kırmızılıların 3. ön eleme turunu geçmesi halinde play-off turundaki rakipleri belli oldu. İşte detaylar...

Galatasaray'da gözler UEFA Şampiyonlar Ligi'ne çevrildi. Devler Ligi gruplarına kalabilmek için 2 tur daha geçmek zorunda olan Galatasaray'ın muhtemel rakipleri arasında dikkati çeken takımlar Slovan Bratislava, Maccabi Haifa, Antwerp ve Molde var.

 

Play-Off turunda seri başı olacak 
Galatasaray, Devler Ligi ön eleme turlarında "Ülke şampiyonları" kulvarında mücadele edecek. Sarı-kırmızılı ekip bu kategoride, son beş yıldaki performanslara göre belirlenen kulüp katsayı puanı sıralamasında en iyi dördüncü takım konumunda.
Bu sebeple Cim-Bom, Olimpija Ljubljana elemesi durumunda play-off turunda da seri başı olarak katılacak. 


Play-Off turundaki muhtemel rakipler 
Galatasaray gruplar öncesi son aşama olan play-off turuna adını yazdırması durumunda karşısında 4 muhtemel rakip yer alacak.
Belçika şampiyonu Antwerp, organizasyona bu turdan katılacağı için Cim-Bom'un direkt rakibi pozisyonunda.


Aslan'ın play-off turu  rakipleri:
Antwerp
Slovan Bratislava - Maccabi Haifa
Molde - Klaksvik
Rakow - Aris Limassol


Olimpija Ljubljana karşılaşması ne zaman?
Sarı - Kırmızılılar, üçüncü ön eleme turu ilk maçını 8 Ağustos'ta deplasmanda oynarken, 15 Ağustos'ta rövanş karşılaşmasını kendi taraftarı önünde oynayacak.