Galatasaray

Galatasaray'ın yeni transferi İlhami Sırachan Nas kimdir ve analizi!

Süper Lig ekibi Galatasaray'ın Ankaraspor'dan transfer ettiği İlhami Sırachan Nas kimdir, kaç yaşında ve analizi gibi detaylar haberde.

Süper Lig ekibi Galatasaray'ın Ankaraspor'dan transfer ettiği genç oyuncu İlhami Sırachan Nas merak konusu olmaya başlandı. Cim Bom,  genç oyuncu ile 5 yıllık anlaşma sağladı. Neox Medya analiz ekibi tarafından izlenen genç oyuncunun analizi haberin detaylarında yer almaktadır.

Galatasaray, İlhami Sırachan Nas  transfer etti

Galatasaray, İlhami Sırachan Nas'ı Ankaraspor'dan 10 milyon TL karşılığında transfer ederken 5 milyon TL bonus ekledi. Ayrıca oyuncunun sonraki satış payında ise yüzde 25 yer alıyor. 

İlhami Sırachan Nas kimdir?

Süper Lig ekibi Galatasaray'ın Ankaraspor'dan kadrosuna kattığı Sıraçhan Nas, 20 Haziran 2002 yılında Samsun'da dünyaya geldi. 21 yaşındaki futbolcu On Numara pozisyonunda forma giymektedir.

Futbola nerede başladı?

Futbola Osmanlıspor U19 altyapısında başlayan Sıraçhan Nas, daha sonra Osmanlıspor A Takım'a yükseldi. Genç futbolcu 2021 sezonunda Sivas Belediyespor'a 1 sezon kiralık olarak forma giydikten sonra eski takımına geri döndü. Genç futbolcunun sözleşmesi ise 2024 yılında sona erecekti.

İlhami Sırachan Nas analizi

Galatasaray'ın yeni transferi İlhami Sıraçhan Nas, orta saha da oynamaktadır. Genç oyuncu on numara, önlibero ve merkez orta saha görevlerini yapmaktadır. 

Oyun görüşü kaliteli olan genç oyuncu oyun yönünü değiştirmekte başarılı bir isim. Ayrıca top tekniği ile ayağında top tutarak takımı rahatlatıyor. 

Orta alanda kazandığı topları dikine oynamasını seven bir oyuncu yapısına sahip. Geriye pas yollamak ve top çevirmek yerine hücuma çıkmayı seviyor. Dikine oynama konusunda gayet başarılı bir oyuncu. 

Oyunun iki yönünde iyi oynayan İlhami Sırachan Nas, rakip oyuncuları oyundan düşürme konusunda başarılı bir oyuncu.

Fizik olarak henüz istenilen seviyede olmayan İlhami Sırachan Nas, ikili mücadelerde biraz geri planda kalıyor. Fizik gücünü geliştirmesi halinde ikili mücadele konusunda da artıya geçebilecek yeteğene sahip. 

Uzaktan şutlar çekmesini seven İlhami Sırachan Nas, kaleyi sık sık yokluyor. 

Orta alanda kazandığı toplarla attığı kilit paslarla hücum oyuncuların kaleci ile karşı karşıya kalmasını sağlıyor. 

Hava toplarında başarılı bir oyuncu yapısına sahip. 

Serbest ve duran toplarda topun başına geçerek olumlu işler çıkarabiliyor.