Gaziantep FKSüper LigFutbol

Gaziantep FK, nefes aldı! İstanbulspor...

Trendyol Süper Lig 25. hafta maçında Gaziantep FK deplasmanda İstanbulspor ile karşılaştı. Mücadele konuk ekibin 3-1 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Maçta ilk gol ev sahibinden geldi 

İstanbulspor - Gaziantep FK maçında ilk gol ev sahibi ekip adına 6. dakikada Loshaj'dan geldi. Sambissa'nın ceza sahası içerisine çevirdiği topa Loshaj bekletmeden vurdu ve takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Gaziantep FK'dan cevap gecikmedi 

Gaziantep FK, İstanbulspor karşısında 15. dakikada Denis Draguş ile beraberliği yakaladı. Kırmızı-Siyahlı ekipte Monteiro, Draguş'u gördü ve pasını çıkardı. Rumen oyuncu uzak köşeye vurarak topu ağlara gönderdi ve maça dengeyi getirdi.

Draguş'tan duran top golü 

Gaziantep FK'ya galibiyet golünü 60. dakikada penaltıdan Denis Draguş getirdi. Maxim'e yapılan hareket sonrası hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Draguş topu ağlara gönderdi. Takımının kendisinin 2. golünü kaydetti. 

İstanbulspor 10 kişi kaldı 

İstanbulspor'da Loshaj 70. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımını son bölümde 10 kişi bıraktı. Loshaj ilk kartı maçın 30. dakikasında gördü.

Gaziantep FK 7 maç sonra kazandı 

Gaziantep FK, Süper Lig'de 7 maç sonra İstanbulspor deplasmanında  kazandı. Kırmızı-Siyahlı Pendikspor, Hatayspor, Sivasspor, Konyaspor ve Kayserispor maçlarında berabere alırken, Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarını kaybetmişti.