Futbol

Ghezzal'dan Beşiktaş açıklaması! ''Bu riski alıyorum...''

Sezon başı yaz transfer döneminde Beşiktaş’tan ayrılan ve Çaykur Rizespor’a transfer olan Rachid Ghezzal, eski takımı hakkında açıklamalarda bulundu. Detaylar…

Çaykur Rizespor’un yıldız oyuncusu Rachid Ghezzal, beIN SPORTS’a açıklamalarda bulundu. Cezayirli oyuncu, Beşiktaş hakkında da konuştu.  

"Buraya gelmemin sebebi..."

Rachid Ghezzal, Çaykur Rizespor'a transfer olmasının sebebini şu sözlerle açıkladı: "Buraya gelme sebebim İlhan hoca ve onun vizyonu diyebilirim. Aslında şu an sadece sonuçlara yansımadı. Sonuçlara yansıtmakta zorlandık bu oynadığımız oyunu. Sezonun henüz çok başındayız. Belirli bir kalitemiz var. Pozitif kalmaya devam etmek gerekiyor. Amir ve benim gibi tecrübeli oyuncularla beraber de ufak ufak oyun felsefemizi daha da iyileştirerek puanlar alacağız. Bu sadece bir zaman meselesi. Bu konuda kendime de takıma da güveniyorum."

"Taraftarların nezdinde bu şekilde anılmak çok güzel bir duygu"

Eski takımı Beşiktaş hakkında da konuşan Rachid Ghezzal, "Beşiktaş'taki o günler hafızama kazındı. Çok mutluydum orada. Taraftarların nezdinde bu şekilde anılmak çok güzel bir duygu.

Beşiktaş sağlık ekibinde herhangi bir eksiklik var diyemem. Onlar benim için elinden geleni yaptı. Geçen sezon sadece huzurlu bir ortam yakalanamadı. Çok fazla hoca değişti. Birçok sefer takıma yardım edebilmek adına sakatlıklardan erken döndüm. Bu riski alıyordum ama çoğu zaman maalesef bu risk ters tepti" dedi.

Ghezzal'ın Beşiktaş forması ile 123 karşılaşmay çıktı

Süper Lig'de 2020-2024 yılları arasında Beşiktaş'ın formasını giyen Rachid Ghezzal, 123 maçta sahaya çıktı. 32 yaşındaki Cezayirli futbolcu Siyah-Beyazlı formayla 17 gol ve 33 asistlik performans sergiledi.

Çaykur Rizespor forması ile bu sezon 2 karşılaşmada yer alan  Rachid Ghezzal, gol veya asist üretemedi.