Genel

Gözde ölürken annesiyle konuşuyormuş!

İzmir'de, boşanma aşamasındaki eşi 30 yaşındaki Serdar Karamus tarafından parkta tabancayla sırtından ve başından vurularak öldürülen tekstil firması çalışanı 29 yaşındaki Gözde Karamus'un cenazesi yakınları tarafından teslim alındı. Kızının 3 ay önce boşanma kararı alıp, yanlarında yaşamaya başladığını ve olay anında annesiyle telefonda konuştuğunu anlatan Gözde Karamus'un 70 yaşındaki babası Yüksel Madi, "Annesi resmen cinayet anını telefonda dinlemiş. Kızımı, evimizin önündeki parkta katletti. Böyle katliam, böyle vahşet mi olur?" diye gözyaşı döktü

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde olay, önceki akşam saat 18.00 sıralarında Yalı Mahallesi 6434 Sokak'taki Sedat Kahraman Parkı'nda meydana geldi.

İddiaya göre, boşanma aşamasında olan tekstil firması çalışanı Gözde Karamus (29) ile bir süredir işsiz olduğu öğrenilen Serdar Karamus (30) parkta bir araya geldi.

Taraflar arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyüp kavgaya dönüştü. Bir süre sonra Serdar Karamus yanındaki tabanca ile eşini sırtından ve başından vurup, ardından aynı silahla kendini başından vurdu.

Üniversite mezunu olduğu ve yüksek lisans yaptığı öğrenilen Gözde Karamus, kanlar içerisinde yerde kaldı. Çevredeki vatandaşlar, durumu polis ve 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan Gözde Karamus, müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Serdar Karamus ise ağır yaralı olarak Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Serdar Karamus'un sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.