GalatasaraySüper LigFutbol

G.Saraylı yıldıza sürpriz talip! Menajeri İstanbul'a geldi

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Galatasaray forması giyen ve sezon başında kadroya katılan Davinson Sanchez'e talip çıktı. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da forma giyen Davinson Sanchez'e İtalya Ligi'nden bir takımın talip olduğu iddia edildi.

Napoli ilgileniyor

Sports Digitale'da yer alan habere göre; İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Napoli'nin, 27 yaşındaki savunma oyuncusunu kadrosuna katmak istediği belirtildi.

Menajeri Galatasaray ile görüşecek

Haberde, Kolombiyalı savunma oyuncusunun temsilcisi Fernando Villarreal'in Galatasaray ile görüşmek için İstanbul'a geldiği ve sarı-kırmızılı takım ile görüştükten sonra İtalya'ya gigdeceği öğrenildi.

9.500.000 Euro'ya transfer oldu

Galatasaray ile 2027 ve art 1 yıl sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki savunma oyuncusu, sezon başında İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Tottenham'dan 9.500.000 Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilmişti.

Davinson Sanchez'in G.Saray'dan kazandığı ücret

Davinson Sanchez, sarı-kırmızılı takımdan her bir futbol sezonu için net 3.2 milyon Euro alıyor.

Çaykur Rizespor maçında forma giymedi

Bilindiği üzere başarılı oyuncu sakatlığı nedeniyle son oynanan Çaykur Rizespor karşılaşmasında forma giymemişti. Yıldız oyuncunun yerine Berkan Kutlu görev yapmıştı.