FutbolTransfer

Hoffenheim ve Hertha Berlin 14 yaşındaki Metehan Yavaş'ın peşinde

Alman ekipleri Hoffenheim ve Hertha Berlin 14 yaşındaki Metehan Yavaş'ı transfer etmek için devreye giriyor.

Karşıyaka U15 takımında forma giyen Metehan Yavaş, Alman devlerinin dikkatini çekti. Detaylar…

Hoffenheim ve Hertha Berlin devrede

Neox Medya'nın edindiği bilgilere göre, Hoffenheim ve Hertha Berlin genç oyuncuyu transfer etmek için hamle yapıyor. Genç oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen iki ekip yakından takip etmeye başladılar.

Savunma da oynuyor

1.79 boyundaki 14 yaşındaki genç oyuncu savunmada uzun boyuyla dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor.

U14 Gelişim Ligi'nde oynadı

Metehan Yavaş, Karşıyaka adına U14 Gelişim Ligi'nde boy gösterdi. Genç oyuncu geçen sezon 14 karşılaşmada forma giydi.

 

Elit Akademi Ligi U14'de 18 maçta forma giydi

14 yaşındaki Metehan Yavaş, Elit Akademi Ligi U14'te toplam 18 karşılaşmada forma giydi. Genç oyuncu bu maçlarda savunmada yaptığı hamlelerle dikkatlerini üstüne çekti.

Genç defans Metehan Yavas, bu sezon toplam 18 maçta kalesini başarıyla savunarak 2 gol atmış ve 10 kritik müdahalede bulunmuştur. Takımının defans hattındaki belirleyici isimlerinden biri olan Metehan, gelecekteki yıldız futbolcular arasında yer almak için adım adım ilerliyor.
 

Uzun boyuyla dikkat çekiyor

Metehan Yavaş, 14 yaşında olmasına rağmen fiziği ve uzun boyuyla yatışlarına göre en fazla dikkat çeken isimlerden oldu. 1.79 boyundaki genç oyuncu hava toplarında da başarılı hamleler yapıyor. Rakip takımın uzun toplarında kestiği toplarla takımının hücum yemesini engelliyor.

Sağ ve Sol ayağını kullanıyor

İki ayağını da kullanan genç oyuncu savunmanın iki bölümünde de forma giyebilecek yeteneklere sahip.

Milli takımı bekliyor

Milli takımda da kendine yer bulmaya calisan genç defans oyuncusu, milli formaya göz kirpti gösterdiği disiplinli oyun ve etkili müdahaleleriyle teknik direktörlerin güvenini kazanmaya çalışıyor.

Hücumda da iyi işler çıkarıyor

Genç defans oyuncusu Metehan Yavaş, bu sezon KSK Gençlik Futbol Akademisi'nin defans hattında parlıyor. 14 yaşındaki yetenekli futbolcu, sadece savunmada değil, aynı zamanda takımın hücum organizasyonlarında da kritik roller üstlenerek dikkat çekiyor.

 

.